Brak możliwości wysyłki zeznania
Brak możliwości wysyłki zeznania
Po wypełnieniu zeznania PIT-37 nie mogę wysłać do urzędu. Pojawia się komunikat: brak funkcji eksportowej: Get HTMLBrowserlntf. Moduł: e Form IPSLib.DLL. Co mam zrobić, aby wysłać zeznanie?
Re: Brak możliwości wysyłki zeznania
Jaki program: PITy IPS czy Asystent?
Program Asystent. Pobrałam dane z poprzedniego roku.
Proszę zamknąć program i uruchomić w trybie administratora i ponowić wysyłkę.
Nadal taki sam komunikat. Gdy kliknę "wyślij" otrzymuje komunikat: Nie odnaleziono danych PIT-37_27.digx.DIGX.
Jeśli to najnowsza wersja programu to dane digx i moduł z HTML są na pewno.
Problem może wynikać z blokowania zapisywania modułów tymczasowych programu przez program antywirusowy.
Jeśli to możliwe proszę wpisać PITy2020Asystent do wyjątków w programie antywirusowym.
Problem może wynikać z blokowania zapisywania modułów tymczasowych programu przez program antywirusowy.
Jeśli to możliwe proszę wpisać PITy2020Asystent do wyjątków w programie antywirusowym.
Ja muszę kończyć "dyżur". Jeśli nadal będzie problem to teraz jedynie mogę zalecić aktualizację programu https://www.dobry.pl/pliki/pity2020asystent.exe
Zeznanie wysłane. Pobierałam aktualizacje programu ale była przerywana. Dokonałam ponownej aktualizacji z podanego adresu i zeznanie zostało wysłane. Dziękuję.
Przy wysyłce następnego zeznania problem się powtórzył. Okazało się, że nie "zgrywały" się wersje programu. Za poprzednie lata pliki miałam na dysku D a obecnie na dysku C. Po przeniesieniu na dysk C problem zniknął.
Dziękuję za informację.