PITy 2019 IPS
Re: PITy 2019 IPS
Czy jest możliwość wyłączenia w Asystencie wydruku tła. Szkoda tuszu.
W Asystencie nie przewidziałem takiej możliwości.
Mam dylemat - nowy program umożliwia rozliczenie trzech zeznań a rozliczam się z żoną osobno + każde z nas rozlicza najem ...
Wygląda na to, że muszę czekać na PITY 2019.
Pytanie/prośba do Twórcy - czy mogliby Państwo zwiększyć ilość do czterech zeznań? Np. jakoś spinając to z numerem PESEL czy NIP tak aby faktycznie mogły z tego skorzystać tylko dwie osoby?
Pozdrawiam
Wygląda na to, że muszę czekać na PITY 2019.
Pytanie/prośba do Twórcy - czy mogliby Państwo zwiększyć ilość do czterech zeznań? Np. jakoś spinając to z numerem PESEL czy NIP tak aby faktycznie mogły z tego skorzystać tylko dwie osoby?
Pozdrawiam
Program Asystent PIT 2019 nie ma ograniczeń. Proponuję korzystać z niego. Czy czegoś mu brakuje?
Od lat korzystam z PIT roczny. Natomiast Asystent "Jego producentem jest Fundacja Nasza Szkoła przy współudziale IPS P.I."
Wolę program pod nadzorem Autora niż przy współudziale.
Czym różni się PIT roczny od Asystenta?
Wolę program pod nadzorem Autora niż przy współudziale.
Czym różni się PIT roczny od Asystenta?
Nie rozumie. Wybierasz w Asystencie rozliczenie na formularzach i masz tak samo jak przy rocznych.
Dziękuję za zaufanie. Zapewniam, że autor jest ten sam. Zarówno formularze jak i "dział Asystent" (jeszcze na ten rok nietknięty niestety) jest pod moim "nadzorem". Oddałem fundacji prawa do programu aby, gdyby mnie kiedyś zabrakło, mogła go samodzielnie kontynuować i zbierać 1% PIT dla siebie i innych OPP.
W tym roku będzie jeszcze PITy 2019. Oddałem go już do pierwszych zgrubnych testów.
I tak US potraktuje że zeznanie jest złożone po 15 lutego.