PITy 2019 IPS
PITy 2019 IPS
Witam, kiedy można się spodziewać programy PITy 2019 IPS ?
Re: PITy 2019 IPS
Po 15 lutego. Zamiast niego można użyć Asystent PIT 2019 (domowo) lub PITy IPS (profesjonalnie).
OK a kiedy będzie możliwa wysyłka PIT 37 z wersji profesjonalnej ?
PIT-37 i PIT-36 do 15 lutego . https://marcinkonopka.blogspot.com/2020 ... y-ips.html
OK to państwo jest chore.
A kiedy realnie będzie można przygotowywać PIT-37/PIT-36?
Miałem już kilku klientów - musiałem na szybko szukać innego programu, darmowego z zablokowanym 1% (to nie duży problem)
Cóż poradzić na takich upierdliwców? Oni JUŻ JUŻ!!!! muszą mieć PITa - chorzy nadgorliwcy! Ale przychodzą więc nie można ich odesłać z kwitkiem - bo już nie wrócą.
Miałem już kilku klientów - musiałem na szybko szukać innego programu, darmowego z zablokowanym 1% (to nie duży problem)
Cóż poradzić na takich upierdliwców? Oni JUŻ JUŻ!!!! muszą mieć PITa - chorzy nadgorliwcy! Ale przychodzą więc nie można ich odesłać z kwitkiem - bo już nie wrócą.
właśnie mam to samo wnet nie pękną bo dziś musi mieć . Kiedy można liczyć tak jak z PIT 28 przynajmniej do Przygotowania PIT 37 i PIT 36
Wyznaczyliśmy sobie termin do 15 lutego.
W naszych PIT-ach mamy dużo więcej obliczeń niż tak standardowo (choćby liczenie ulgi abolicyjnej).
W tym roku jest bardzo dużo zmian. Rozważam jeszcze wypuszczenie wersji testowej PIT-37/36.
W naszych PIT-ach mamy dużo więcej obliczeń niż tak standardowo (choćby liczenie ulgi abolicyjnej).
W tym roku jest bardzo dużo zmian. Rozważam jeszcze wypuszczenie wersji testowej PIT-37/36.
Taka testowa z podstawowymi liczeniami mogła by być OK.
Te przypadki, które miałem - to zwykły jeden PIT-11, bez załączników
Tylko wydruk - bo powiedziałem im, że bramki jeszcze nie działają.
Wzięli wydruk i..... poszli w pierony a mnie zostawili z wysokim ciśnieniem...
Tylko z drugiej strony - czy to nie wygeneruje jakiś niepotrzebnych problemów... takie niedopieszczony formularz.
Te przypadki, które miałem - to zwykły jeden PIT-11, bez załączników
Tylko wydruk - bo powiedziałem im, że bramki jeszcze nie działają.
Wzięli wydruk i..... poszli w pierony a mnie zostawili z wysokim ciśnieniem...
Tylko z drugiej strony - czy to nie wygeneruje jakiś niepotrzebnych problemów... takie niedopieszczony formularz.
Tak, dlatego może być tylko najbardziej dopieszczony z niedopieszczonych :)))
Problem jest taki że to wszystko się ze sobą zazębia.
Na przyszły rok pomyślimy nad wersją prostą i zaawansowaną...
Problem jest taki że to wszystko się ze sobą zazębia.
Na przyszły rok pomyślimy nad wersją prostą i zaawansowaną...