problem z wysyłką elektroniczną PIT-37
Re: problem z wysyłką elektroniczną PIT-37
RomanP napisał(a) :
> Oprócz programu Pity 2013 powinienem coś dodatkowo zainstalować?
czekamy co nam powiedzą spokojnie nie wyślesz PITa dziś masz czas do 30-04 na to :)
> Oprócz programu Pity 2013 powinienem coś dodatkowo zainstalować?
czekamy co nam powiedzą spokojnie nie wyślesz PITa dziś masz czas do 30-04 na to :)
przemoc84 napisał(a) :
> RomanP napisał(a) :
> > Oprócz programu Pity 2013 powinienem coś dodatkowo zainstalować?
>
> czekamy co nam powiedzą spokojnie nie wyślesz PITa dziś masz czas do 30-04 na to :)
Rozumiem. Pierwszy raz wysyłam drogą elektroniczną. Jak byłem z PIT 28 osobiście w US to pani dziwnie patrzyła się na mnie. :) W sumie im wcześniej się wyśle, tym szybciej zwrot.
> RomanP napisał(a) :
> > Oprócz programu Pity 2013 powinienem coś dodatkowo zainstalować?
>
> czekamy co nam powiedzą spokojnie nie wyślesz PITa dziś masz czas do 30-04 na to :)
Rozumiem. Pierwszy raz wysyłam drogą elektroniczną. Jak byłem z PIT 28 osobiście w US to pani dziwnie patrzyła się na mnie. :) W sumie im wcześniej się wyśle, tym szybciej zwrot.
> Rozumiem. Pierwszy raz wysyłam drogą elektroniczną. Jak byłem z PIT 28 osobiście w US
> to pani dziwnie patrzyła się na mnie. :) W sumie im wcześniej się wyśle, tym szybciej
> zwrot.
rozumiem Pana jak i rozumiem innych ale czasami są wpadki czy to programów jako samych czy coś innego blokuje możliwość (głośno było w zeszłym roku pod koniec kwietnia jak e-deklaracje padły i ani PIT roczne ani VAT za marzec nie mogły być wysłane...)
> to pani dziwnie patrzyła się na mnie. :) W sumie im wcześniej się wyśle, tym szybciej
> zwrot.
rozumiem Pana jak i rozumiem innych ale czasami są wpadki czy to programów jako samych czy coś innego blokuje możliwość (głośno było w zeszłym roku pod koniec kwietnia jak e-deklaracje padły i ani PIT roczne ani VAT za marzec nie mogły być wysłane...)
Mam taki sam problem.
--------------------------------
Jak go usunąć ?
-------------
Wejść w prawym dolnym okienku do pola data systemowa.
cofnąć datę systemową o 2 dni np. 05-02-2014 i wysłać deklarację drogą elektroniczną . Program działa wtedy prawidłowo i nie ma problemów.
---------------------------
Przetestowano to 5min. temu i działa.
--------------------------------
Jak go usunąć ?
-------------
Wejść w prawym dolnym okienku do pola data systemowa.
cofnąć datę systemową o 2 dni np. 05-02-2014 i wysłać deklarację drogą elektroniczną . Program działa wtedy prawidłowo i nie ma problemów.
---------------------------
Przetestowano to 5min. temu i działa.
andy10 napisał(a) :
> Mam taki sam problem.
> --------------------------------
> Jak go usunąć ?
> -------------
> Wejść w prawym dolnym okienku do pola data systemowa.
> cofnąć datę systemową o 2 dni np. 05-02-2014 i wysłać deklarację drogą
> elektroniczną . Program działa wtedy prawidłowo i nie ma problemów.
> ---------------------------
> Przetestowano to 5min. temu i działa.
jak komuś zależy na czasie i się da to OK ale widzę że nie zawsze pomaga więc to coś więcej niż sama data
> Mam taki sam problem.
> --------------------------------
> Jak go usunąć ?
> -------------
> Wejść w prawym dolnym okienku do pola data systemowa.
> cofnąć datę systemową o 2 dni np. 05-02-2014 i wysłać deklarację drogą
> elektroniczną . Program działa wtedy prawidłowo i nie ma problemów.
> ---------------------------
> Przetestowano to 5min. temu i działa.
jak komuś zależy na czasie i się da to OK ale widzę że nie zawsze pomaga więc to coś więcej niż sama data
Zanim wyślę oficjalnie proszę o sprawdzenie czy działa: http://www.dobry.pl/pliki/Testy/pity201 ... aktual.exe
nie działa !
błąd error 217 at 030D8DD0
błąd error 217 at 030D8DD0
Za błąd odpowiada plik PocztaEDeklaracje.DLL. Zawsze jest możliwość że z jakiegoś powodu nie zaktualizował się. Proszę zobaczyć jaką ma datę i wielkość. Jest w katalogu programu.
rzeczywiście modyfikacja ostatnia jest z 31-01
To teraz pytanie dlaczego aktualizacja nie zaktualizowała. Może są dwa katalogi z programem?