problem z wysyłką elektroniczną PIT-37
problem z wysyłką elektroniczną PIT-37
Nie mogę wysłać PIT-37 do US. Po wprowadzeniu żądanej kwoty z PIT-u za rok poprzedni wyskakuje błąd aplikacji o treści: "W aplikacji wystąpił nieznany wyjątek programowy (0x0eedfade) pod adresem 0x7c812fd3". Program zawiesza się i można go już tylko zamknąć. Po kolejnym otwarciu działa bez zarzutów. Nadal jednak nie można wysłać PIT-u. Program jest zaktualizowany. Proszę o pomoc.
Re: problem z wysyłką elektroniczną PIT-37
irenakond napisał(a) :
>Nadal jednak nie można wysłać PIT-u.
Dlaczego. Czy jest jakiś komunikat?
>Nadal jednak nie można wysłać PIT-u.
Dlaczego. Czy jest jakiś komunikat?
u mnie to samo zawiesza się po wpisaniu kwoty... błąd coś z plikiem drwatson
edit. w biurze już z 3 kompów nie da się wysłać i program wiesza się po wpisaniu kwoty z poprzedniego roku, może e-deklaracje padły?
edit. w biurze już z 3 kompów nie da się wysłać i program wiesza się po wpisaniu kwoty z poprzedniego roku, może e-deklaracje padły?
Ostatnio zmieniony 7 lut 2014, o 09:26 przez przemoc84, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam.
Wczoraj już o to pytałem ale ponawiam.
Przy wysyłaniu PIT - 37 pojawia się komunikat "W aplikacji wystąpił wyjątek nieznany wyjątek programowy(0x0eedfade) pod adresem 0x7c812a6b". Po wciśnięciu "OK" pojawia się kolejny "Runtime error 217 at 02D28DD0. Po wciśnięciu "OK" ponownie pojawia się pierwszy komunikat. Wciskam "Anuluj" program wyłącza się. W czym problem?
Wczoraj już o to pytałem ale ponawiam.
Przy wysyłaniu PIT - 37 pojawia się komunikat "W aplikacji wystąpił wyjątek nieznany wyjątek programowy(0x0eedfade) pod adresem 0x7c812a6b". Po wciśnięciu "OK" pojawia się kolejny "Runtime error 217 at 02D28DD0. Po wciśnięciu "OK" ponownie pojawia się pierwszy komunikat. Wciskam "Anuluj" program wyłącza się. W czym problem?
Czy jest zainstalowana e-Poczta Podatkowa?
Ja e- Poczty Podatkowej nie instalowałem
M.K. napisał(a) :
> Czy jest zainstalowana e-Poczta Podatkowa?
ja tak samo prosto z programu wysyłka idzie
> Czy jest zainstalowana e-Poczta Podatkowa?
ja tak samo prosto z programu wysyłka idzie
zmiana daty systemowej u mnie też pomogła
Szukam ...
Oprócz programu Pity 2013 powinienem coś dodatkowo zainstalować?