Rykont51

rykont51

Rykont51

Post autor: rykont51 »

Witam bardzo serdecznie. Przeglądałem forum ale nie trafiłem na taki temat :mianowicie chciałem wysłać swoje zeznanie internetem ale do wysłania potrzebna jest jako potwierdzenie kwota przychodu z roku ubiegłego. Niestety z rożnych przyczyn nie mam kopi pita z 2009 roku i nie mam możliwości uzyskania takiej informacji. Pytanie moje brzmi, czy jest możliwa inna opcja wysłania zeznania drogą internetową, np poprzez wpisanie sumy kontrolnej jako o,oo zł, a może jest inna możliwość??
Dziękuję za podpowiedzi

zafir

Re: Rykont51

Post autor: zafir »

Jest taka możliwość - podpis kwalifikowany.

Bartek

Post autor: Bartek »

A nie masz zeszłorocznych PITow od pracodawcow na podstawie ktorych wypelniales rok temu PITa ? Przeciez to wystarczy zsumowac kolumny przychód z nich :)

Gość

Re:Rykont51

Post autor: Gość »

O tym wiem, ale niestety nie mam takiej możliwości w obecnej chwili uzyskania takiego podpisu, ani osobistego złożenia pitu w Urzędzie Skarbowym, dlatego szukam innej możliwości, aby pit złożyć drogą elektroniczną.

Gość

Post autor: Gość »

w tym problem że wszystkie dokumenty w tym i pity od pracodawcy uległy zniszczeniu

Wirus
Kontakt:

Post autor: Wirus »

to niestety nie widze tutaj wyjścia. Jedyny to chyba tylko telefon do US i tak oczarować "miłą" Pania aby Ci sprawdziła w systemie i podała ta kwotę przez telefon. Szanse sa nikłe ale może będziesz miał duuuuuużo szczęścia.

Jak to nie pomoże to niestety pięta palec albo poczta.

Zablokowany