WITAM

klocek

WITAM

Post autor: klocek »

Witam serdecznie i ciesze się ze po raz kolejny będziemy mogli pracować na najlepszym programie. Chciałbym złożyć serdeczne życzenia na 2012 rok

boos

Re: WITAM

Post autor: boos »

dzieki za program, nie ma lepszego na rynku. Rowniez przylaczam sie do życzen i skladam najszczersze zyczenia dla autora ktory swa praca pomaga bezinteresownie wielu ludziom. DZIEKUJE.

M.K.

Post autor: M.K. »

Dziękuję!

Jadwiga

Post autor: Jadwiga »

Bardzo dziękuję autorowi programu, który to program pozwala mi pomóc kilku schorowanym emerytom rozliczać podatki (rozliczanie ulg). Sama bym tego zrobić nie mogła, bo też już jestem w podeszłym wieku. Tym gorętsze moje podziękowanie:-)))

djgruby

Post autor: djgruby »

Dołączę się do gratulacji dla autora za program i również pochwalę program chyba jako najlepszy do pitów, a testowałem już wiele różnych w ciągu kilku ubiegłych lat (niektóre tylko w celu sprawdzenia różnych rozwiązań technicznych typu zapis formularza, opcje wydruku, łatwość wypełniania, automatyczne podpowiedzi itp.).
Moja przygoda z tym programem zaczęła się bardzo dawno, gdy postanowiłem sam sobie wypełnić zeznanie roczne i chciałem to zrobić komputerowo. W jednym z czasopism komputerowych znalazł się program PITY i spróbowałem - zostałem z nim do dnia dzisiejszego :)
Jako księgowy pomogłem wypełnić także zeznania roczne rodzinie i znajomym (wszystkie bezpłatnie często bez nawet zwykłego "dzięki"), którzy nie mieli o tym zielonego pojęcia, a ja miałem satysfakcję, że mogłem im pomóc, a nawet do dnia dzisiejszego wypełniam im zeznania włącznie z oddawaniem ich w Urzędzie.
Jakoś w późniejszym czasie pokazałem program szefowi, który spróbował sporządzić swoje zeznanie - skutek: od 2003 roku posiadamy na firmę licencję na program PITY (jako Biuro Rachunkowe). Wszystkim klientom zeznania roczne sporządzamy bezpłatnie w ramach normalnej umowy nawet kiedy jeszcze pity te trzeba było wypełniać i liczyć "ręcznie" wpisując dane w druki pobierane z Urzędów Skarbowych (wychodzimy z założenia, że jak obsługiwać firmę klienta to od początku do końca - to im się należy, a nie jak postępują inne biura licząc dodatkowe opłaty za zrobienie zeznania rocznego).
Zaczynaliśmy od wersji, w której można było wypełnić tylko 3 zestawy deklaracji. W różnego rodzaju gazetach czy czasopismach branżowych natknąć się można na różne programy do zeznań rocznych zarówno płatne jak i bezpłatne, ale my już zostaniemy z tym właśnie programem.
Dla niezdecydowanych warto polecić ten program, bo... już z nim zostaną :)

Jestem pełen uznania i podziwu dla autora programu za chociażby chęci, aby zajmować się tworzeniem, przerabianiem, dostosowywaniem do przepisów całej tej aplikacji.

Dziękuję w imieniu swoim i podatników, których pity powstały przy udziale tego programu.

M.K.

Post autor: M.K. »

@djgruby - Dziękuję!

koleżanka

Post autor: koleżanka »

I ja z przyjemnością witam kolejny raz wszystkich uczestników tego forum :)
Cieszę się, że znów możemy się tu spotykać.
W nowym roku życzę wszystkim pomyślności i wiele radości w życiu.

marbar

Post autor: marbar »

bry

:)))

marbar

Post autor: marbar »

w sensie, że "witam, witam i o zdrowie pytam"

I psychiczne nastawienie do boju przez 4 m-ce
:)))

Bartek