Witam
Przytrafiła mi się nieprzyjemna historia. Problem rozwiązałam i PIT mam rozliczony. Ponieważ pomagacie mi rozwiązać problemy z rozliczeniem PIT od trzech lat to postanowiłam się podzielić uwagą z twórcami programu.
Przy eksporcie do PDF wypełnionych deklaracji (w moim przypadku PIT 37, PIT 0, i NIP3) okazuje się, że na drugiej kartce na jednej stronie drukuje się trzecia strona PIT 37 i pierwsza strona NIP3. Urząd skarbowy nie przyjmie takich deklaracji bo każdy druk składa się w innym pokoju. Miałam w związku z tym nieprzyjemna sytuację. Generalnie w programie jest możliwość wydrukowania każdego PIT osobno ale przydałoby się jakieś ostrzeżenie w momencie eksportowania do druku PDF np pytanie: czy to ma być w celu zarchiwizowania czy w celu zaniesienia do US?
Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc i życzę sukcesów i spokojnej pracy.
Pozdrawiam
Aagata4
pdf -wszystkie pity razem,na kartce str3-PIt37, a str1 nip3
Re: pdf -wszystkie pity razem,na kartce str3-PIt37, a str1 nip3
Witam,
W oknie wydruku jest przełącznik "Separuj formularze", którego włączenie powinno dodać pustą stronę po PIT-37.
Widzę takie rozwiązanie aby ten przełącznik był włączony domyślnie przez program.
Dziękuję.
W oknie wydruku jest przełącznik "Separuj formularze", którego włączenie powinno dodać pustą stronę po PIT-37.
Widzę takie rozwiązanie aby ten przełącznik był włączony domyślnie przez program.
Dziękuję.