1% na fundacje ktorej nie ma dostepnej w programie
1% na fundacje ktorej nie ma dostepnej w programie
Chcialbym przekazac 1% podatku na fundacje z pomocy ktorej korzysta kolezanki dziecko.
Fundacji tej nie ma na liscie zawartej w programi,w zwiazku z tym mam pytanie czy moge dodac i w jaki sposob fundacje na ktora chce przekazac 1% podatku.
Fundacji tej nie ma na liscie zawartej w programi,w zwiazku z tym mam pytanie czy moge dodac i w jaki sposob fundacje na ktora chce przekazac 1% podatku.
Re: 1% na fundacje ktorej nie ma dostepnej w programie
Wpisujesz nazwę i KRS ręcznie albo kopiujesz ze strony fundacji itp i już:)
Witam.Próbowalem tak zrobic i niestety nie da sie wkleic innego OPP.
A wystąpiła w ogóle kwota 1% ? Co masz w polu obok numeru KRS ? (126 w przypadku PIT-37)
Jak najbardziej.Wystąpila razem z OPP i KRS.Próbowalem wkleic swój OPP ale pokazywal sie w tym miejscu jakis rozmazany ślad.
Hmm dziwne bo u mnie pozwala wpisać cokolwiek..a co to za OPP jeśli można wiedzieć ?
Proszę w puste pole na nazwę OPP i KRS wpisać "ręcznie" dane. Prawdopodobnie przez "wklejenie" przenoszą się także inne znaki, które powodują zacieśnienie wpisu.
Niestety ręczny wpis jest tez nieskuteczny.Myśle ze celowo jest tak program skonstruowany.Dziękuję i pozdrawiam.
A OPPktóre wpisywałem to: Iławskie Stowarzyszenie na Rzecz Pomocy Dzieciom z Wadami Słuchu
Nr KRS 0000046239
Nr KRS 0000046239