PIT-36L problem z drukowaniem
PIT-36L problem z drukowaniem
Witam,
podczas drukowania PIT-u 36L pojawia się następujący komunikat :"Invalid floating point operation". Wydruk przesyłany jest do drukarki, a stan oznaczony jest jako buforowanie ale niestety nic sie nie drukuje. Jak rozwiązać ten problem?
Proszę o pomoc :)
podczas drukowania PIT-u 36L pojawia się następujący komunikat :"Invalid floating point operation". Wydruk przesyłany jest do drukarki, a stan oznaczony jest jako buforowanie ale niestety nic sie nie drukuje. Jak rozwiązać ten problem?
Proszę o pomoc :)
Re: PIT-36L problem z drukowaniem
> podczas drukowania PIT-u 36L pojawia się następujący komunikat
> :"Invalid floating point operation". Wydruk przesyłany jest do
> drukarki, a stan oznaczony jest jako buforowanie ale niestety nic sie nie
> drukuje. Jak rozwiązać ten problem?
Witam,
Mam dokładnie ten sam problem, dodam, że problem dotyczy w moim przypadku drukarki hp LJ P1006.
Pozdrawiam
> :"Invalid floating point operation". Wydruk przesyłany jest do
> drukarki, a stan oznaczony jest jako buforowanie ale niestety nic sie nie
> drukuje. Jak rozwiązać ten problem?
Witam,
Mam dokładnie ten sam problem, dodam, że problem dotyczy w moim przypadku drukarki hp LJ P1006.
Pozdrawiam
Problem w takim razie jest w programie. Ja na swojej drukarce hp laserjet m1005 mfp rowniez nie moge drukowac pit-36l. Pozostalych rozliczen nie probowalam. Jedyne co mi wydrukowal to Pit B jako zalacznik i to wszystko
Ponieważ nie znam jeszcze przyczyny problemu proponuję eksport PIT-36L do PDF-a i wydrukowanie poprzez Acrobat Reader.
Tutaj http://www.dobry.pl/pliki/Testy/pity201 ... wydruk.exe umieściłem modyfikację wydruku. Proszę o pobranie, zainstalowanie i sprawdzenie czy tym razem uda się wydruk PIT-36L.
to nic u mnie nie dało, PIT-37 wydrukowało bez problemu, a PIT-36 tylko zał.B, a sam PIT po dość długiej chwili tylko 1 stronę bez wpisów
PK napisał(a) :
> > podczas drukowania PIT-u 36L pojawia się następujący komunikat
> > :"Invalid floating point operation". Wydruk przesyłany jest do
> > drukarki, a stan oznaczony jest jako buforowanie ale niestety nic sie nie
> > drukuje. Jak rozwiązać ten problem?
>
> Witam,
> Mam dokładnie ten sam problem, dodam, że problem dotyczy w moim przypadku drukarki hp
> LJ P1006.
> Pozdrawiam
u mnie jest komunikat "FLOATING POINT DIVISION BY ZERO"
też niby jest buforowane i po dość długiej chwili drukuje pustą, tzn.bez wpisów pierwszą stronę
drukarka HP P2014
> > podczas drukowania PIT-u 36L pojawia się następujący komunikat
> > :"Invalid floating point operation". Wydruk przesyłany jest do
> > drukarki, a stan oznaczony jest jako buforowanie ale niestety nic sie nie
> > drukuje. Jak rozwiązać ten problem?
>
> Witam,
> Mam dokładnie ten sam problem, dodam, że problem dotyczy w moim przypadku drukarki hp
> LJ P1006.
> Pozdrawiam
u mnie jest komunikat "FLOATING POINT DIVISION BY ZERO"
też niby jest buforowane i po dość długiej chwili drukuje pustą, tzn.bez wpisów pierwszą stronę
drukarka HP P2014
Dzięki informacjom o drukarkach jestem na tropie błędu. Po zainstalowaniu odpowiedniego drivera udało mi się uzyskać ten błąd!
u mnie rowniez nadal wystepuje ten sam blad po zainstalowaniu tej aktualnej werski
drukarka hp laserjet m1005 mfp
drukarka hp laserjet m1005 mfp
Po usunięciu pliku FormIPSmodule.dll normalnie program zaczal drukowac Pit-36L