DO Pana Konopki
DO Pana Konopki
Panie Marcinie nie mogę pobrać z serwera instalki pity 2009. W programie pity 2010r nie można również otworzyć zeznania z roku 2009 do przeglądu. Może by pan zrobił tą opcję do otwierania w pity 2010 tak żeby można było otworzyć zapisane zeznanie z roku 2009? Po drugie jak się zaznaczy w picie 37 opcje korekta zeznania i przy wysyłce do urzędu trzeba uzasadnić przyczynę złożonej korekty. W oryginalnych formularzach interaktywnych udostępnionych przez system e-deklaracje jak się zanaczy opcję korekta zeznania to jest dołączony dodatkowy formularz ORD-ZU. W pana programie tego nie ma a powinien być
Re: DO Pana Konopki
Nie jestem Marcinem,ale odpowiem :)
1) wersja 2009 tutaj : http://720plan.ovh.net/~pityng/pliki/pi ... gsetup.exe
2) przy wysyłce korekty w oknie wysyłki pojawia się pole na wpisanie przyczyny, na bazie tego co tam wpiszesz jest generowany i wysyłany wraz z zeznaniem stosowny formularz ORD-ZU (którego zawartość widać w podglądzie XMLa który idzie do e-deklaracji) - nie jest on jawnie pokazywany użytkownikowi,ale do MF idzie :)
1) wersja 2009 tutaj : http://720plan.ovh.net/~pityng/pliki/pi ... gsetup.exe
2) przy wysyłce korekty w oknie wysyłki pojawia się pole na wpisanie przyczyny, na bazie tego co tam wpiszesz jest generowany i wysyłany wraz z zeznaniem stosowny formularz ORD-ZU (którego zawartość widać w podglądzie XMLa który idzie do e-deklaracji) - nie jest on jawnie pokazywany użytkownikowi,ale do MF idzie :)
nie wiem dlaczego Bartek się odzywa, bo jest taki ZIELONY
;-);-)
;-);-)
Ostatnio zmieniony 25 sty 2011, o 11:21 przez marbar, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale odpowiedział dobrze :)
bo jednocześnie ten kolor to nadzieja
:))
:))
Kto poprawił na "drukowanie"?
M.K. napisał(a) :
> Kto poprawił na "drukowanie"?
Ja sobie pozwoliłem :)
> Kto poprawił na "drukowanie"?
Ja sobie pozwoliłem :)
Ty sobie chłopie nie pozwalaj, bo JAK teraz wygląda moja uwaga?
No jak?
No jak?
co oznacza: Oddaj druLowanie natentychmiast!
marbar napisał(a) :
> Ty sobie chłopie nie pozwalaj, bo JAK teraz wygląda moja uwaga?
> No jak?
Mówisz - masz , już po uwadze ;)
> Ty sobie chłopie nie pozwalaj, bo JAK teraz wygląda moja uwaga?
> No jak?
Mówisz - masz , już po uwadze ;)