Problem z drukowaniem...

Pawel

Problem z drukowaniem...

Post autor: Pawel »

Program nie drukuje stron ktore wybierzemy, albo wszystko albo nic. Gdy wybieram np tylko strona 1 to buforuje sie bez konca i zawiesza program, w services opcja uruchom niedostepna. windows7 64bit. pozdrawiam

Bartek

Re: Problem z drukowaniem...

Post autor: Bartek »

Tymczasowym rozwiązaniem możne być export do pdfa i wydruk konkretnych stron z przeglądarki pdfow ;)

Teresaa

Post autor: Teresaa »

Nie można wydrukować wybranych stron, drukuje wszystko albo nic, po prostu niewypał

domino197

Post autor: domino197 »

U mnie odpukac pięknie chodzi kompl jak i strony które chcę wydrukowac pozdrawiam

AW

Post autor: AW »

U mnie ten sam problem, czyli jakiś błąd w sofcie. Poradziłem sobie uaktywniając opcję "najpierw nieparzyste" i przekładając strony. Jest opcja zatrzymania po wydrukowaniu nieparzystych. Trzeba uważać przy przekładaniu stron, bo drukuje od końca.

domino197

Jaką masz wersje programu 1.2.1.4 ? jezeli nie . ściągnij program jeszcze raz .A to co masz na kompie usuń i musi chodzić.

M.K.

Post autor: M.K. »

Poprawka będzie niedługo. Problem jest z drukowaniem stron pojedynczych. Nie wpadłem na pomysł aby przetestować taką opcję :)

domino197

ale u mnie chodzi tylko przy wyborze stron muszą zostać przecinki jest tak 1,, usunąłem 6 i drukuje 1 stronę

domino197

Jak juz jesteśmy na forum chodzi mi o aktualizacje VZM brakuje załącznika VZM C chodzi o VAT 23 % czy jest przewidziana w planach

M.K.

Post autor: M.K. »

A jeszcze prościej tak: 1s2s3s4s5s6. Ale proszę poczekać. Za "chwilę" będzie poprawiona wersja która wszelkie dziwne sposoby drukowania obsłuży (mam nadzieję).

Zablokowany