[BŁĄD] Nie mogę wydrukować PIT-28 i PIT-36
[BŁĄD] Nie mogę wydrukować PIT-28 i PIT-36
Podczas drukowania deklaracji PIT-28 i PIT36 otrzymuję błąd:
"Wystąpił błąd pdoczas drukowania": System Error. Code: 8. Za mało zasobów pamięci, aby można było przetworzyć to polecenie."
Ten sam błąd występuje podczas drukowania do PDF. Załączam screen błędu.
Bez problemu mogę wydrukować deklaracje PIT-37.
Z góry dziękuję za pomoc.
"Wystąpił błąd pdoczas drukowania": System Error. Code: 8. Za mało zasobów pamięci, aby można było przetworzyć to polecenie."
Ten sam błąd występuje podczas drukowania do PDF. Załączam screen błędu.
Bez problemu mogę wydrukować deklaracje PIT-37.
Z góry dziękuję za pomoc.
Re: [BŁĄD] Nie mogę wydrukować PIT-28 i PIT-36
Witam.
Jeżeli wspomniane deklaracje były drukowane na drukarce razem, to proszę spróbować wydrukować je osobno.
Ba, jeżeli do tych deklaracji są dodane załączniki, to te także proszę spróbować wydrukować osobno.
Pozdrawiam.
Jeżeli wspomniane deklaracje były drukowane na drukarce razem, to proszę spróbować wydrukować je osobno.
Ba, jeżeli do tych deklaracji są dodane załączniki, to te także proszę spróbować wydrukować osobno.
Pozdrawiam.
-
Dzień dobry
a u mnie wystepuje błąd przy próbie drukowania jakiegokolwiek rozliczenia (na każdym programie z wersji wielostanowiskowej)
blad: katastrofajny blad
co moge zrobic zeby moc normalnie drukowac?
u mnie nie jestem w stanie nawet wygenerowac pdf, a pozostalych komputeraz jestem w stanie wcisnac drukuj i drukuj do pdf, blad pojawia sie dopiero przy wyborze drukarki
a u mnie wystepuje błąd przy próbie drukowania jakiegokolwiek rozliczenia (na każdym programie z wersji wielostanowiskowej)
blad: katastrofajny blad
co moge zrobic zeby moc normalnie drukowac?
u mnie nie jestem w stanie nawet wygenerowac pdf, a pozostalych komputeraz jestem w stanie wcisnac drukuj i drukuj do pdf, blad pojawia sie dopiero przy wyborze drukarki
- Załączniki
-
- katastrofalny blad.jpg (9.3 KiB) Przejrzano 240 razy
Z obrazka nie widzę czy to wydruk zaawansowany czy prosty?
I proszę napisać na jaki Windows (10, 11)?
I proszę napisać na jaki Windows (10, 11)?
Mam ten sam błąd na jednym komputerze z oprogramowaniem win 7, drugi na tym samym oprogramowaniu działa normalnie.
Monika87 pisze:
> Mam ten sam błąd na jednym komputerze z oprogramowaniem win 7, drugi na tym
> samym oprogramowaniu działa normalnie.
Czy ta sama drukarka na obu komputerach?
> Mam ten sam błąd na jednym komputerze z oprogramowaniem win 7, drugi na tym
> samym oprogramowaniu działa normalnie.
Czy ta sama drukarka na obu komputerach?
-
jak jestem w dokumencie i wciskam drukuj od razu wyskakuje ten blad, nie jestem w stanie przejsc nawet do wyboru wydruku
windows 10
windows 10
Ta sama drukarka podłączona w sieci. Inne dokumenty się drukują
Czy o wydruk "Uproszczony"? Jeśli tak to proszę o przejście na wydruk zaawansowany.
U mnie jest problem właśnie przy wydruku zaawansowanym i prostym. Mogę tylko zapisać w pdf, ale próbując otworzyć plik pdf wyskakuje komunikat, że plik jest uszkodzony. Importując plik na 2 komputer działa wszystko poprawnie i się właściwie drukuje.