Błąd podczas wysyłki kluczem?
Błąd podczas wysyłki kluczem?
Próbuję wysłać PIT-16A podpisem elektronicznym z certum i wyskakuje mi błąd "Wystąpił błąd podczas podpisywania dokumentu (Stack overflow)". Jak próbuję wysłać jeszcze raz to cały program się zamyka. Kilka dni temu wysłałam kluczem bez problemu, wiec może jest coś nie tak z aktualizacją? Zmiana klucza ani restart komputera nie pomógł. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?
Re: Błąd podczas wysyłki kluczem?
Sprawdzam...
Proszę o pobranie 2.2024.10.9 i sprawdzenie.
PS. Jakiej firmy jest oprogramowanie podpisywania?
PS. Jakiej firmy jest oprogramowanie podpisywania?
Pobrałam aktualizację ale nic się nie zmieniło, nadal jest ten sam błąd.
Klucz/podpis elektroniczny jest wystawiony przez Certum QCA 2017 (mam nadzieję, że to o tą inforamcję chodzi)
Klucz/podpis elektroniczny jest wystawiony przez Certum QCA 2017 (mam nadzieję, że to o tą inforamcję chodzi)
Ja podpisałem przez Certum, ale już 2 godz status 302 - dokument wstępnie przetworzony. czekam dalej...
Hm, czyli problem tylko u mnie, wybieram którym kluczem podpisać i błąd, no nic, poszukam rozwiązania, a jak nie da rady to zawsze mogę wysłać przez formularz e-deklaracji
Na komputerze koleżanki wysłałam bez problemu, więc to chyba problem z moim komputerem
Dziękuje za informację.
Prawdopodobnie pomoże na Pani komputerze odinstalowanie programu do podpisów (Certum) i ponowne jego zainstalowanie.
Prawdopodobnie pomoże na Pani komputerze odinstalowanie programu do podpisów (Certum) i ponowne jego zainstalowanie.
Okazuje się jednak, że jest więcej takich przypadków. Szukam przyczyny.
Jest aktualizacja programu rozwiązująca ten problem.