Ile rozliczen

Rozmowy o programach IPS i Fundacji Nasza Szkoła
jurasw

Ile rozliczen

Post autor: jurasw »

Dzień dobry,
w programie PITY ips zrobiłem sobie rozliczenie PIT 28 za działalność gospodarczą. Chciałem zrobić rozliczenie dla siebie i żony pity 37 z pracy, ale program mi melduje, że niezarejestrowana wersja może zrobić tylko 3 rozliczenia i nie chce mi zrobić drugiego i trzeciego? Jakiś błąd, czy przekręt?

M.K.

Re: Ile rozliczen

Post autor: M.K. »

Program PITy IPS jest przeznaczony dla biur rachunkowych itp. dla sprawdzenia działania dopuszcza możliwość wypełnienia do 3 rozliczeń.

Program bezpłatny "PITy 2021 asystent" będzie lada dzień.

PS.
Co to znaczy "przekręt"?

aturski

Post autor: aturski »

Zainstalowałem sobie dzisiaj program, otworzyłem kilka dopisując jakieś dane i zapamiętując kolejne etapy. Po tych działaniach program się zbuntował i już się nie otwiera? Jeszcze nie skończyłem i nie wysłałem :(
Korzystałem z programu sporo lat i nigdy mi się to nie zdarzyło. Czy to tak ma być czy zrobiłem coś nie tak?
Pozdrawiam i niezmiennie podziwiam jakość programu.

M.K.

Post autor: M.K. »

Czy jest jakiś komunikat po wystartowaniu programu?
A może pozostała w pamięci poprzednia sesja i trzeba "ubić" proces. Można to zrobić w menadżerze zadań lub po prostu uruchomić ponownie Windows.

aturski

Post autor: aturski »

Komunikatu nie było. Najnormalniej "przestała działać" ikona, program nie uruchamiał się też przez "otwórz" plik. Ale faktycznie to jakiś mój problem bo ponowne uruchomienie Windows pomogło. Dziękuję

Zablokowany