Kiedy PITy...
Kiedy PITy...
Na wstępie składam wszystkim najlepsze życzenia na Nowy Rok.
Śpieszę z informacją o planach dotyczących programów.
Pierwszą wersję PITy IPS za 2021r. (i "PITy 2021 Asystent") chcemy opublikować w pierwszym tygodniu. Mam nadzieję, że we wtorek.
O zawartości napiszę rano w poniedziałek. Wiem na pewno, że PIT-28 będzie później. Niestety zmienił się znacznie w stosunku do projektu i trzeba go na nowo opracowywać.
Przebudowujemy stronę firmową i przenosimy na nowy serwer. Upraszczamy cennik.
Pozdrawiam
Marcin Konopka
Śpieszę z informacją o planach dotyczących programów.
Pierwszą wersję PITy IPS za 2021r. (i "PITy 2021 Asystent") chcemy opublikować w pierwszym tygodniu. Mam nadzieję, że we wtorek.
O zawartości napiszę rano w poniedziałek. Wiem na pewno, że PIT-28 będzie później. Niestety zmienił się znacznie w stosunku do projektu i trzeba go na nowo opracowywać.
Przebudowujemy stronę firmową i przenosimy na nowy serwer. Upraszczamy cennik.
Pozdrawiam
Marcin Konopka
Re: Kiedy PITy...
Formularze, które będą obsługiwane w premierowym wydaniu PITy IPS edycja za 2021r.
- PIT-16A z załącznikami,
- PIT-19A z załącznikami,
- PIT-OP,
- PIT-38 z załącznikiem ORD-ZU,
- PIT-39 z załącznikiem ORD-ZU,
- DSF-1,
- ZAP-3,
- NIP-7 z załącznikami.
- PIT-16A z załącznikami,
- PIT-19A z załącznikami,
- PIT-OP,
- PIT-38 z załącznikiem ORD-ZU,
- PIT-39 z załącznikiem ORD-ZU,
- DSF-1,
- ZAP-3,
- NIP-7 z załącznikami.
strona IPS
od kiedy będzie czynna strona IPS po przenoszeniu na inny serwer , miała być dzisiaj czyżby problemy ....
Tak są problemy. Strona będzie dostępna gdy dostawca serwera przeniesie właściwy certyfikat.
Przepraszam…
Przepraszam…
Strona "za chwilę" ruszy, a pierwsza wersja programu jest do pobrania.
Czy odznaczyć w ustawieniach aby nie zapisywał "do folderu wymiany"? W poprzednich wersjach chyba nie było tej opcji i zapisywał do ogólnej bazy?
Tak, usunąć zaznaczenie.
To jest tylko możliwość przenoszenia plików np. na pendrive.
Kiedy będzie możliwa wysyłka m.in. PIT-16A? Gdy próbuję wysłać pit pojawia się komunikat "brak definicji wysyłki e-Deklaracji dla symbolu: PIT16A_12"
Jeszcze nie opublikowano schematu wysyłki. Będzie zaraz po opublikowaniu schematu przez Min.Fin.