PIT-B MAŁZONKA DO FORMULARZA PIT-36
PIT-B MAŁZONKA DO FORMULARZA PIT-36
ZROZUMIAŁBYM TAKIE BŁĘDY PROGRAMU JAK BRAK PRZENIESIENIA (KOPIOWANIA) FORMULARZY Z ZEZNANIA UBIEGŁEGO ROKU, GDYBY TEN PROGRAM BYŁ UDOSTĘPNIONY BEZPŁATNIE. ALE ZA 492 ZŁ. OD 18 GRUDNIA 2019 MYŚLĘ ŻE BYŁO DOŚĆ DUŻO CZASU NA TESTY I PUBLIKACJĘ POPRAWNIE DZIAŁAJĄCEGO NARZĘDZIA.
Re: PIT-B MAŁZONKA DO FORMULARZA PIT-36
Zgadzam się z tą wypowiedzią całkowicie, chociaż ja nie kupowałem licencji.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Pogubiłem się w tych tematach.
Proszę pisać o jaki program chodzi: PITy IPS czy PITy 2019?
Proszę pisać o jaki program chodzi: PITy IPS czy PITy 2019?
M.K. pisze:
> Pogubiłem się w tych tematach.
>
> Proszę pisać o jaki program chodzi: PITy IPS czy PITy 2019?
A co pan na to panie Marcinie ?
https://pit.dobry.pl/forum/viewtopic.ph ... 624#p69624
> Pogubiłem się w tych tematach.
>
> Proszę pisać o jaki program chodzi: PITy IPS czy PITy 2019?
A co pan na to panie Marcinie ?
https://pit.dobry.pl/forum/viewtopic.ph ... 624#p69624
Co ja na to?
PITy 2019 pisałem i piszę osobiście i stąd te opóźnienia w stosunku do PITy IPS czy Asystenta, które piszę już ktoś inny, młodszy.
I mam już dosyć pisania co roku tego programu, a tu jeszcze mi ktoś pisze że można było szybciej... Nie można było!
Niech użyje PITy IPS albo zwraca licencję. Ja szybciej nie mogę.
PITy 2019 pisałem i piszę osobiście i stąd te opóźnienia w stosunku do PITy IPS czy Asystenta, które piszę już ktoś inny, młodszy.
I mam już dosyć pisania co roku tego programu, a tu jeszcze mi ktoś pisze że można było szybciej... Nie można było!
Niech użyje PITy IPS albo zwraca licencję. Ja szybciej nie mogę.
Dlatego chcę przestać pisać "stare" pity :)
Asystent PIT i PITy IPS to w 90% jeden kod więc nie ma problemu. Część "Asystent" będzie aktualizowana dopiero po głównych PIT-ach.
Dział handlowy bardzo dba o to aby w PITy IPS nie było możliwości wypełniania darmowych zeznań. I ma rację. Gdy wprowadziliśmy ograniczenia pojawiło się wielu nowych nabywców licencji.
Nie żałuję że udostępniałem program darmowo, ale gdyby obliczyć ile na tym co roku traciliśmy przychodów...
Pracownicy IPS nie mają się z czego cieszyć :(
PS.
A te 3 darmowe szt. to kompromis który wywalczyłem :)
Asystent PIT i PITy IPS to w 90% jeden kod więc nie ma problemu. Część "Asystent" będzie aktualizowana dopiero po głównych PIT-ach.
Dział handlowy bardzo dba o to aby w PITy IPS nie było możliwości wypełniania darmowych zeznań. I ma rację. Gdy wprowadziliśmy ograniczenia pojawiło się wielu nowych nabywców licencji.
Nie żałuję że udostępniałem program darmowo, ale gdyby obliczyć ile na tym co roku traciliśmy przychodów...
Pracownicy IPS nie mają się z czego cieszyć :(
PS.
A te 3 darmowe szt. to kompromis który wywalczyłem :)