osoba samotnie wychowująca dzieci
osoba samotnie wychowująca dzieci
Witam. Rozliczam osobę jak w temacie. Program nie wykrywa błędów, ale przy próbie wysłania zeznania do urzędu wyświetla się komunikat, że wykryto błędy w zeznaniu Pit37. Nie mam pojęcia c mogę robić źle. Przychód: 12415,72, koszty: 1335, zaliczka: 313, składki społeczne 1645,98, zdrowotne 834,68
Re: osoba samotnie wychowująca dzieci
Przeczytaj opis błędu i zastosuj się do wskazówek programu..
- mam na myśli program IPS 2018.
Podaj ew. treść tego komunikatu o błędzie.
- mam na myśli program IPS 2018.
Podaj ew. treść tego komunikatu o błędzie.
Program Pity 2018 po kliknięciu w: przeliczaj i wykrywaj wszystkie błędy nic nie wskazuje. Przy próbie wysłania zeznania do urzędu wyskakuje komunikat, ze w Pit 37 wykryto błędy. Klikam tak i wracam do programu, ale nie mam pojęcia, gdzie ten błąd.
Miałem na myśli nasz program
https://pit.dobry.pl/programy/pity
IPS 2018 - tutaj program błędy wykrywa automatycznie i podaje rodzaj błędu.
Może w Twoim programie trzeba wpisać gdzieś obowiązkowo "0,00"
https://pit.dobry.pl/programy/pity
IPS 2018 - tutaj program błędy wykrywa automatycznie i podaje rodzaj błędu.
Może w Twoim programie trzeba wpisać gdzieś obowiązkowo "0,00"
Oczywiście to Wasz program :) dzisiaj się poddaję. Jutro spróbuje ogarnąć ;)
W programie domyślnie jest włączona opcja "Przeliczaj i wykrywaj błędy", jeśli jest aktywna
to obok niej jest podświetlony niebieski kwadracik - klikając nią prawdopodobnie ją wyłączyłaś.
Trzeba go znowu uaktywnić/podświetlić.
Powinno być - po kliknięciu -->wyślij do urzędu, jeśli są błędy, pokazuje się pole błędów...
Trzeba błąd uaktywnić klikając na opis błędu i wtedy podświetlą/uaktywnią się dwie opcje:
-dłoń z palcem wskazującym--> idź do pola błędu, pole błędu zostaje podświetlone
-znak "X", możliwość usunięcia błędu
Błąd jest samoczynnie usuwany jeśli zostanie poprawiony w polu błędu.
Ahoj !
to obok niej jest podświetlony niebieski kwadracik - klikając nią prawdopodobnie ją wyłączyłaś.
Trzeba go znowu uaktywnić/podświetlić.
Powinno być - po kliknięciu -->wyślij do urzędu, jeśli są błędy, pokazuje się pole błędów...
Trzeba błąd uaktywnić klikając na opis błędu i wtedy podświetlą/uaktywnią się dwie opcje:
-dłoń z palcem wskazującym--> idź do pola błędu, pole błędu zostaje podświetlone
-znak "X", możliwość usunięcia błędu
Błąd jest samoczynnie usuwany jeśli zostanie poprawiony w polu błędu.
Ahoj !
Oczywiście wiem jak działa program ;) wiem, że naprowadza na błąd. Chodziło o to, że nie wykrywał błedów, a wysłać nie szło bo są błędy. Rano wysłałam bez żadnego problemu 🤔😁. Pozdrawiam.
Może się program "zapętlił", czasami dobrze jest zapisać rozliczenie i otworzyć od nowa.
No to super....
No to super....