https://i.imgur.com/5fvqYuH.png
Proszę o wskazanie sposobu lub korektę programu, aby formularz
Modyfikacja: Dołącz lub usuń załączniki -> Małżonków RAZEM -> Wybierz inne zeznania PODATNIKA i MAŁŻONKA
był widoczny w całości.
Widać PIT-38, PIT-39, PIT-28 a nie widać tego, co poniżej.
Obecnie używana wersja PITy z 2018-04-13, ekran o rozdzielczości 1280x1024, Windows 8.1 Pro 64bit.
Pozdrawiam.
Dziękuję.
Niewidoczna część okna interfejsu
-
Re: Niewidoczna część okna interfejsu
Proponuje odinstalować program i zainstalować ponownie. Ewentualnie można wyeksportować z rejestru Windows gałąź
HKEY_CURRENT_USER\Software\IPSPI\PITY2017NG
Następnie ją usunąć z rejestru, uruchomić aplikacje i sprawdzić. Jak jest OK, to można dodatkowo zainstalować program. Jaka jest karta graficzna?
HKEY_CURRENT_USER\Software\IPSPI\PITY2017NG
Następnie ją usunąć z rejestru, uruchomić aplikacje i sprawdzić. Jak jest OK, to można dodatkowo zainstalować program. Jaka jest karta graficzna?
Reinstalacja nie jest skuteczna.
Obraz w trybie pulpitu rozszerzonego wyświetlają dwa monitory Lenovo L192p podłączone do zintegrowanej na MoBo karcie graficznej Intel HD Graphics 4600.
Obraz w trybie pulpitu rozszerzonego wyświetlają dwa monitory Lenovo L192p podłączone do zintegrowanej na MoBo karcie graficznej Intel HD Graphics 4600.
-
Nie był zmieniony rozmiar czcionki w Windows na więcej niż 100% ? Lenovo L192p posiada natywną rozdzielczość 1280x1024. Czy taki sam efekt jest na mniejszej rozdzielczości?
Tak, przy 100% okno wygląda dobrze. Od roku mam dwa monitory i ustawienie na 125% i nie spotkałem się do tej pory z problemami w aplikacjach, więc zapomniałem, że poprzez zmianę wielkości wyświetlania można zmieniać wygląd okien aplikacji.
W porządku! Dziękuję za skuteczną poradę.
W porządku! Dziękuję za skuteczną poradę.