problem w wysyłką PIT-37
problem w wysyłką PIT-37
Witam próbuje wysłać PIT-37 niestety wyskakuje mi że mam zakupić licencję dla firm nie prowadzę żadnej firmy rozliczam tylko rodzinę proszę pomóc korzystam z programu już od 5 lat i nigdy nie miała takiego problemu
Re: problem w wysyłką PIT-37
Proszę napisać - ile zeznań jest wypełnionych?
ok 20 szt nie liczyłam dokładnie
Musi ich być ponad 26. Taka ilość zeznań budzi podejrzenie o wykorzystywanie programu w biurze rachunkowym, których to sporo oszukuje wypełniając pity za zapłatą , a nie płacąc za licencje pit-ów.
Może Pani nadal używać program i ignorować ostrzeżenie. Jeśli zechce Pani pozbyć się tego komunikatuto za 1zł można otrzymać specjalny numer licencji dla osób pomagającym innym w rozliczeniach.
Może Pani nadal używać program i ignorować ostrzeżenie. Jeśli zechce Pani pozbyć się tego komunikatuto za 1zł można otrzymać specjalny numer licencji dla osób pomagającym innym w rozliczeniach.
jak mam zapłacić mogę wpłacić nawet więcej nie robię pitów za pieniądze nigdy nie robiłam ale wpłacić na szczytny cel zawsze mogę proszę podać nr konta
Proszę napisać na adres e-mail biura handlowego w Siedlcach lub pomocy technicznej.
Udzielimy licencji , a złotówka to tylko dopełnienie formalności aby można było taką licencje przekazać (nie trzeba tego płacić).
Udzielimy licencji , a złotówka to tylko dopełnienie formalności aby można było taką licencje przekazać (nie trzeba tego płacić).
dziękuje bardzo za pomoc
Biura księgowe zazwyczaj mają w swych programach księgowych program do wypełniania rocznych PIT-ów.