problem z wysyłką
-
problem z wysyłką
Mam problem z wysyłką deklaracji. Już kilka godzin trwa wysyłanie danych do e-Deklaracji. Ciągle jest stan odbierania i status 301. Identyfikator jest oznaczony, a dokument w trakcie przetwarzania. Na dole okna jest opcja kontynuuj do skutku. Taka sytuacja trwa już około 6 godzin i nie wiem co robić, nigdy jeszcze się z tym nie spotkałam. Czy mam ciągle czekać?
Re: problem z wysyłką
Nie chciałbym być dowcipny, ale ja wysyłam zawsze rano między 5 a 6, czas oczekiwania 15 sekund.
Po prostu za dużo żądań UPO na bramce MF.
Trzeba czekać i za jakiś czas sprawdzić status.
Po prostu za dużo żądań UPO na bramce MF.
Trzeba czekać i za jakiś czas sprawdzić status.
-
Faktycznie dowcipny jesteś. Możliwe, że o 11 tak było, ale teraz mamy już 19 więc powinno się już zakończyć. O tej porze faktycznie trwało kilka sekund, ale dzisiaj trwa to zbyt długo.
-
Czy w tym momencie przetwarzania mogę wyłączyć komputer i jutro raniutko zacząć całą procedurę od początku? Nie wiem czy muszę czekać do skutku?
Potwierdzam, bramki nadal są zablokowane. Przez całe popołudnie nie przyjmują.
wysłałam pit 36 bez problemu mam pytanie gdzie teraz pobrać UPO ?
jeśli wysłałaś programem pit. dobry, to na dole pod polem statusu - o ile otrzymałaś 200, jest zakładka
'wydrukuj UPO' kliknij na strzałkę z boku zakładki- czy to miałaś na myśli ..?.
'wydrukuj UPO' kliknij na strzałkę z boku zakładki- czy to miałaś na myśli ..?.
tak status był 200 i mam wydrukowany raport modułu wysyłania danych do systemu e-Deklaracje jednak nie wiem jak teraz znależć to UOP aby je wydrukować-deklarację wysyłałam 21.04.br
Dziękuję juz sobie poradziłam-sprawa załatwiona