dot. wer 1.7.1.56 ulga na dzieci np pit37 zał pit/o
dot. wer 1.7.1.56 ulga na dzieci np pit37 zał pit/o
w części e po wybraniu cały rok nie jest podawana wartość w polu e.1.7 to samo ma się do pól kolejnych e.2.7 a co za tym idzie nie są wyliczane w polu 41a odliczenia. mw
Re: dot. wer 1.7.1.56 ulga na dzieci np pit37 zał pit/o
czy wy wogóle czytacie co jest na stronie i w programie
na stronie:
"28.01.2016 - wersja 1.7.1.58
* Poprawka dot. stabilności pracy zestawu przy zmianach pomiędzy PIT/28 i PIT36/37 z podłączonych PIT/D.
* Poprawka dot. stabilności pracy zestawu PIT-36/37 + PIT/D + PIT/2K.
* Obecnie poprawiane są obliczenia związane z ulgą na dzieci."
Troszkę cierpliwości, Pan Marcin cały czas pracuje...
na stronie:
"28.01.2016 - wersja 1.7.1.58
* Poprawka dot. stabilności pracy zestawu przy zmianach pomiędzy PIT/28 i PIT36/37 z podłączonych PIT/D.
* Poprawka dot. stabilności pracy zestawu PIT-36/37 + PIT/D + PIT/2K.
* Obecnie poprawiane są obliczenia związane z ulgą na dzieci."
Troszkę cierpliwości, Pan Marcin cały czas pracuje...
Czy w podpolu 41a wybrano "przez program" i w części E podano wymagane dane dziecka?
anitap napisał(a) :
> Czy w podpolu 41a wybrano "przez program" i w części E podano
> wymagane dane dziecka?
Tak oczywiście podano do części e imię nazwisko data urodzenia i wybrano przez program już w części e nie ma wartości np za cały rok 1012,04
> Czy w podpolu 41a wybrano "przez program" i w części E podano
> wymagane dane dziecka?
Tak oczywiście podano do części e imię nazwisko data urodzenia i wybrano przez program już w części e nie ma wartości np za cały rok 1012,04
A czy zaznaczone coś w poz 41c PIT-0.
Wirus ma rację ...
Najnowsza wersja programu to 1_7_1_59 i tutaj wszystko pięknie liczy bez żadnych zająknięć.
Zresztą zainstalowałem równolegle wersje ..57, 58.. 59. odpowiednio na USB, dysku zewnętrznym oraz na dysku laptopa i testowałem osobno - także wszystko gra.
W ostateczności zawsze robię tak - odinstalowuję aktualną wersję na której pracuję, restartuję komputer i wgrywam na czysto najnowszą wersję - musi wszystko śmigać.
Najnowsza wersja programu to 1_7_1_59 i tutaj wszystko pięknie liczy bez żadnych zająknięć.
Zresztą zainstalowałem równolegle wersje ..57, 58.. 59. odpowiednio na USB, dysku zewnętrznym oraz na dysku laptopa i testowałem osobno - także wszystko gra.
W ostateczności zawsze robię tak - odinstalowuję aktualną wersję na której pracuję, restartuję komputer i wgrywam na czysto najnowszą wersję - musi wszystko śmigać.
Mam ostatnią wersję "59" i u mnie automatycznie nie wylicza ulgi na dziecko pomimo zaznaczenia wszystkiego. Samodzielnie - działa.
Na pewno wszystko zaznaczyłeś? Poz. 41c w PIT-0 też?