wersja 2015
wersja 2015
jak w temacie czy jest znany przybliżony termin "wyjścia" wersji 2015? są już programy na płytkach ale ja tam ufam Tylko Wam :) a klienci ryczałtowi już walą oknami by ich rozliczyć (o drzwiach nie mówię)
Re: wersja 2015
Dziękuję za zaufanie!
W tym roku mam problemy z testowaniem obliczeń (m.in. L4). Staram się aby chociaż ryczałt był do połowy grudnia.
W tym roku mam problemy z testowaniem obliczeń (m.in. L4). Staram się aby chociaż ryczałt był do połowy grudnia.
-
ja również od chyba 10 lat tylko ips.. żadne wydania gazetowe... już nie mogę się doczekać..
Witam!
Ja też czekam na IPS. Nie chcę korzystać z innych programów - od lat z powodzeniem stosuję Wasz, więc cierpliwie poczekam :)
Pozdrawiam Emma
Ja też czekam na IPS. Nie chcę korzystać z innych programów - od lat z powodzeniem stosuję Wasz, więc cierpliwie poczekam :)
Pozdrawiam Emma
11 stycznia Ministerstwo Finansów otwiera "bramkę" do wysyłki elektronicznej. Taki jest komunikat na stronie MF.
Bardzo dużo dokumentów zostało zmienionych i są opóźnienia.
Może tam też ludzie na chorobowym?
Może tam też ludzie na chorobowym?
Czy nie można tego automatu na stałe zablokować ?
emma405 napisał(a) :
> Witam!
> Ja też czekam na IPS. Nie chcę korzystać z innych programów - od lat z
> powodzeniem stosuję Wasz, więc cierpliwie poczekam :)
> Pozdrawiam Emma
Witam!
Również cierpliwie czekam i sprawdzam codziennie stronę z możliwością pobrania ;)
Programu w firmie używamy chyba już długo, bo patrząc po licencjach to pierwsza dotyczy rozliczeń za 2003 rok (krótki pokaz możliwości programu i szef dał się namówić w mgnieniu oka), a osobiście używam znacznie dłużej ten program (zaryzykowałbym, że od pierwszej wersji - może uda mi się to sprawdzić) do rozliczeń rocznych swoich i rodziny.
Pozdrawiam djgruby
Edit: na kompie zachował mi się program PITY2000 i kolejne ;)
> Witam!
> Ja też czekam na IPS. Nie chcę korzystać z innych programów - od lat z
> powodzeniem stosuję Wasz, więc cierpliwie poczekam :)
> Pozdrawiam Emma
Witam!
Również cierpliwie czekam i sprawdzam codziennie stronę z możliwością pobrania ;)
Programu w firmie używamy chyba już długo, bo patrząc po licencjach to pierwsza dotyczy rozliczeń za 2003 rok (krótki pokaz możliwości programu i szef dał się namówić w mgnieniu oka), a osobiście używam znacznie dłużej ten program (zaryzykowałbym, że od pierwszej wersji - może uda mi się to sprawdzić) do rozliczeń rocznych swoich i rodziny.
Pozdrawiam djgruby
Edit: na kompie zachował mi się program PITY2000 i kolejne ;)
Bardzo proszę o informacje kiedy będzie dostępny program pity-2015 - ja nie wyobrażam sobie rozliczyć się na innym programie - nie po tylu latach
pozdrawiam
pozdrawiam
Też przyłączam się do prośby. Żeby chociaż mniej więcej określi datę premiery programu.
ich1962+ napisał(a) :
> Bardzo proszę o informacje kiedy będzie dostępny program pity-2015 - ja nie
> wyobrażam sobie rozliczyć się na innym programie - nie po tylu latach
> pozdrawiam
ich1962+ napisał(a) :
> Bardzo proszę o informacje kiedy będzie dostępny program pity-2015 - ja nie
> wyobrażam sobie rozliczyć się na innym programie - nie po tylu latach
> pozdrawiam