PIT 37 i cala reszta ,
PIT 37 i cala reszta ,
dzien dobry
mam pytanko , czy Pit37 nadal jest jeszcze w ersji roboczej , czy moze ja nie moge sciagnac konpletu calego , wiem ze moze to glupie pytanie bo kazdy pyta o cos , ale prosze a jelsi to keidy bedzie pozdrawiam
mam pytanko , czy Pit37 nadal jest jeszcze w ersji roboczej , czy moze ja nie moge sciagnac konpletu calego , wiem ze moze to glupie pytanie bo kazdy pyta o cos , ale prosze a jelsi to keidy bedzie pozdrawiam
Re: PIT 37 i cala reszta ,
37 z załącznikami jeszcze jest w stanie produkcji.
Jeszcze pracuję na ulgą na dzieci więc nie mogę niestety puścić już PIT-37 i PIT-36.
-
A wg mnie zestaw pit-36 + pit/B + pit/O + pit/UZ z wersji .19 działa już całkiem znośnie; próbowałem kilka zestawów i wychodzi dobrze; ale jeszcze nie próbowałem wysyłać; czekam na wersj ę finalną, tak zachowawczo i dla pewności. Choć już z małą niecierpliwością - mam kilka osób [w rodzinie], które są już gotowe, by wysyłać.
W UZ jeszcze sporo poprawiłem.
A ulga już się liczy. Teraz przechodzi testy, potem poprawki, potem testy, poprawki, testy i finał.
Myślę, że w piątek powinna być premiera.
A ulga już się liczy. Teraz przechodzi testy, potem poprawki, potem testy, poprawki, testy i finał.
Myślę, że w piątek powinna być premiera.
M.K. napisał(a) :
> Myślę, że w piątek powinna być premiera.
"Daj Boże, Niecierpliwią się przedsiębiorcy chcący skorzystać z moZliwości rozliczenia rocznego do 20 stycznia.
Do 20 stycznia muszą zapłacić podatek za grudzień. Natomiast często roczny PIT-36 złożony w tym terminie chroni przed wysokim podatkiem za XII i czekania na zwrot.
Pozostało 5 dni.
> Myślę, że w piątek powinna być premiera.
"Daj Boże, Niecierpliwią się przedsiębiorcy chcący skorzystać z moZliwości rozliczenia rocznego do 20 stycznia.
Do 20 stycznia muszą zapłacić podatek za grudzień. Natomiast często roczny PIT-36 złożony w tym terminie chroni przed wysokim podatkiem za XII i czekania na zwrot.
Pozostało 5 dni.
-
Otóż to, po ryczałtowcach teraz przedsiębiorcy przebierają nóżkami. <tuptup> :) Czekamy zatem z niecierpliwością na piątek; noo, a nawet jak będzie to poniedziałek, to też będzie. Lepiej późno, niż... później. Pozdrawiam całą ekipę Pana Marcina.
To miód na moje serce!
Jeszcze w uldze na dzieci są znalezione dwa błędy obliczeniowe ale poprawię to dopiero jutro.
Zamieszczam już link do wersji całościowej-przedpremierowej bo doradcy podatkowi i księgowi sami sobie mogą sprawdzić poprawność wyliczeń, a może i ulga na dzieci nie wystąpi w takiej nietypowej postaci, w której są te błędy.
http://www.dobry.pl/pliki/Testy/pity201 ... 6_1_23.exe
dobranoc
PS. Tej instalacji jako całości jeszcze nikt nie sprawdzał. Wysyłam jak zrobiłem bez sprawdzenia.
Zamieszczam już link do wersji całościowej-przedpremierowej bo doradcy podatkowi i księgowi sami sobie mogą sprawdzić poprawność wyliczeń, a może i ulga na dzieci nie wystąpi w takiej nietypowej postaci, w której są te błędy.
http://www.dobry.pl/pliki/Testy/pity201 ... 6_1_23.exe
dobranoc
PS. Tej instalacji jako całości jeszcze nikt nie sprawdzał. Wysyłam jak zrobiłem bez sprawdzenia.
jest do pobrania.