błąd 401 przy PIT-37 - ulga krwiodawcy
błąd 401 przy PIT-37 - ulga krwiodawcy
Weryfikacja negatywna – dokument niezgodny ze schematem xsd [cvc-complex-type.2.4.a: Invalid content was found starting with element 'zo3x:P_34'. One of '{"http://crd.gov.pl/xml/schematy/dziedzin ... O3X/":P_16, "http://crd.gov.pl/xml/schematy/dziedzin ... eD/PITO3X/
kwota to ulga z tytułu oddani krwi i jej tyczy się błąd nie wiem tylko czemu program to wywala??!!
kwota to ulga z tytułu oddani krwi i jej tyczy się błąd nie wiem tylko czemu program to wywala??!!
Re: błąd 401 przy PIT-37 - ulga krwiodawcy
U mnie to samo, ulga krwidawcy. Wcześniej wysyłałem PIT 37 z PIT-O, ale ulga była na dziecko i poszło.
Spróbujcie dać z menu Dokument "Przeliczaj i wykrywaj wszystkie błędy"
Bartek napisał(a) :
> Spróbujcie dać z menu Dokument "Przeliczaj i wykrywaj wszystkie
> błędy"
Już wcześniej to robiłem i teraz też i nic nie wyświetla się, żadnego błędu nie ma. Ale rozliczałem syna PIT-37+PIT-O , była tylko ulga na dziecko i poszło elektronicznie.
> Spróbujcie dać z menu Dokument "Przeliczaj i wykrywaj wszystkie
> błędy"
Już wcześniej to robiłem i teraz też i nic nie wyświetla się, żadnego błędu nie ma. Ale rozliczałem syna PIT-37+PIT-O , była tylko ulga na dziecko i poszło elektronicznie.
Trzeba na p. Marcina zaczekać. Nie mam dostępu do kodu,żeby zobaczyć gdzie się może przetwarzanie sypać.
-
Proszę sprawdzić czy została wypełniona część D w PIT/O.
Miałam ten problem i już myślałam, że problem zniknie, bo faktycznie nie miałam wypełnionej części D. Ale niestety, nie poszło, dalej jest błąd 401.
Jak się wypełni w całości część D to pójdzie. W innym temacie znalazłam mój błąd. Wypełniłam część D bez kwoty i dlatego nie szło. Uzupełniłam i poszło .... Za gapowe trzeba płacić :)