Aktualizacja automatyczna
Aktualizacja automatyczna
witam,
w programach z lat 2011 i 2012 aktualizacja odbywała się z automatu ,a w obecnym programie trzeba wykonywać manualnie ,jest to trochę niewygodne czytak już zostanie?
pozdrawiam
w programach z lat 2011 i 2012 aktualizacja odbywała się z automatu ,a w obecnym programie trzeba wykonywać manualnie ,jest to trochę niewygodne czytak już zostanie?
pozdrawiam
Re: Aktualizacja automatyczna
W "wolnej chwili" zrobię.
Witam, w/g info do aktualizacji 1.5.2.0 z 15-01-2014 dodano "Uruchomienie automatycznego sprawdzania dostępności aktualizacji programu.", a i owszem, na chwilkę wyświetla się okienko sprawdzania i nic poza tym się nie dzieje.
Jest nowsza wersja 1.5.2.2, a program nie informuje o tym, czy u innych jest tak samo ?
Jest nowsza wersja 1.5.2.2, a program nie informuje o tym, czy u innych jest tak samo ?
Już działa. Nie przesłałem wcześniej na serwer odpowiedniej informacji.
Potwierdzam to, co mówi markus. Okienko znika zanim zdąży się odczytać jego treść.
Program mam zainstalowany na XP, nie w katalogu Program Files.
Po błyskawicznej reakcji Pana M.K. już działa prawidłowo :)
Program mam zainstalowany na XP, nie w katalogu Program Files.
Po błyskawicznej reakcji Pana M.K. już działa prawidłowo :)
Ostatnio zmieniony 16 sty 2014, o 12:13 przez Zbyszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Zgadza się, działa, ale zdaje się że inaczej niż w poprzednich latach, chyba że się mylę, było że następowała po zatwierdzeniu automatyczna aktualizacja, a teraz jest konieczność pobrania pliku aktualizacyjnego i odpalenie go z ręki.
Czy piszę prawdę, czy się z nią mijam. :)
Czy piszę prawdę, czy się z nią mijam. :)
Tak, prawda.
Przyjmijmy że sukcesem jest na razie pobieranie samej informacji o dostępnej aktualizacji :)
Przyjmijmy że sukcesem jest na razie pobieranie samej informacji o dostępnej aktualizacji :)
M.K. napisał(a) :
> Przyjmijmy że sukcesem jest na razie pobieranie samej informacji o
> dostępnej aktualizacji :)
Przyjmuję wszystko w ciemno. :)
> Przyjmijmy że sukcesem jest na razie pobieranie samej informacji o
> dostępnej aktualizacji :)
Przyjmuję wszystko w ciemno. :)