Problem z Windows 7 Enterprise SP1
Problem z Windows 7 Enterprise SP1
Po zainstalowaniu pity2013ngsetup.exe program nie chce się uruchomić. Jest tylko białe okno aplikacji.
Po zanstalowaniu aktualizacji pity2013ngsetup_aktual.exe mam błąd:
Application Error
Exception Exception in module PITy2013NG.exe at 0032E97D.
Plik: "" ma nieznany format.
Prośba o działającą aktualizację.
Pozdrawiam,
Daniel Z.
Po zanstalowaniu aktualizacji pity2013ngsetup_aktual.exe mam błąd:
Application Error
Exception Exception in module PITy2013NG.exe at 0032E97D.
Prośba o działającą aktualizację.
Pozdrawiam,
Daniel Z.
Re: Problem z Windows 7 Enterprise SP1
Ogólnie na niepolskich Windows jest ten problem. Szukam przyczyny i rozwiązania.
Witam,
dorzuce tresc bledow pojawiajacych sie w dwoch oknach wyskakujacych kolejno po sobie.
Pierwsze okno
Podobnie jak u DZuser'a:
Application Error
Exception Exception in module PITy2013NG.exe at 0032CDFD.
Drugie okno
Access violation at address 00455DD5 in module 'PITY2013NG.exe'. Read
of address 00000004.
pozdrawiam
KrK
dorzuce tresc bledow pojawiajacych sie w dwoch oknach wyskakujacych kolejno po sobie.
Pierwsze okno
Podobnie jak u DZuser'a:
Application Error
Exception Exception in module PITy2013NG.exe at 0032CDFD.
Drugie okno
Access violation at address 00455DD5 in module 'PITY2013NG.exe'. Read
of address 00000004.
pozdrawiam
KrK
-
Pomoc Techniczna IPS
Zmiana ustawień w opcje regionalne i językowe w Windows na "Polski" dla programów nieobsługujących kodu Unicode powinna rozwiązać problem.
Po zmianie ustawień w opcje regionalne i językowe w Windows na "Polski" i zainstalowaniu najnowszej aktualizacji program działa.
Dziękuję.
Dziękuję.
Witam,
po zainstalowaniu jezyka polskiego jako jezyka wyswietlanego i dokonaniu pozostalych rekomendowanych ustawien oraz wszelkich innych dotyczacych jezyka polskiego w obszarze:
Panel sterowania> Zegar, jezyk i region
udalo mi sie zainstalowac w koncu wersje 1.5.1.38. Program dziala.
Nadmienie, ze z programu korzystam na wlasny uzytek juz od 6 lat i pierwszy raz przytrafily mi sie takie perypetie wymagajace zainstalowania polskiego jezyka wyswietlania.
Dziekuje i pozdrawiam. Wspaniala robota, super program!
po zainstalowaniu jezyka polskiego jako jezyka wyswietlanego i dokonaniu pozostalych rekomendowanych ustawien oraz wszelkich innych dotyczacych jezyka polskiego w obszarze:
Panel sterowania> Zegar, jezyk i region
udalo mi sie zainstalowac w koncu wersje 1.5.1.38. Program dziala.
Nadmienie, ze z programu korzystam na wlasny uzytek juz od 6 lat i pierwszy raz przytrafily mi sie takie perypetie wymagajace zainstalowania polskiego jezyka wyswietlania.
Dziekuje i pozdrawiam. Wspaniala robota, super program!
tez od lat uzywam tego programu jak krkk89_62 , jednak umnie nie ma polskiego jezyka i nie bedzie. C ow takiej sytuacji mam stawiac wirtualna maszyne na potrzeby jednego programu?
Przykro mi że nie mogę nic na to poradzić.
Jest takie przysłowie "Lepsze wrogiem dobrego". Zachciało mi się nowszego środowiska i kompilatora.
Efekty są takie jak widać. Teraz już nie mam odwrotu i pewnie w tym sezonie nie znajdę rozwiązania.
Jest takie przysłowie "Lepsze wrogiem dobrego". Zachciało mi się nowszego środowiska i kompilatora.
Efekty są takie jak widać. Teraz już nie mam odwrotu i pewnie w tym sezonie nie znajdę rozwiązania.