Dziś dokonałem aktualizacji i zauważyłem że nowa wersja programu zawiera nowy panel wydruku choć ani słowa o tym w historii zmian. Nowy panel nie odpowiada mi bo jest nie wygodny w użyciu (znam go już chyba z poprzednich edycji programu). Nie zawiera np.bardzo przydatnej funkcji druku wszystkiego która była w poprzednim panelu i umożliwiała jednym kliknięciem wydrukować cały PIT z załącznikami. Teraz każdy załącznik trzeba drukować osobno co wymaga "iluśtam" kliknięć więcej i wydłuża pracę. Formularze nie są wypośrodkowane i każdą stronę muszę dopasować osobno do wydruku choć drukuję wszystko a nie tylko sam nadruk na formularzu. Czy jest możliwość powrotu do starego panelu? A może użytkownik mógłby sam wybierać jaki panel wydruku chce?
Apel do autora - jako wieloletni użytkownik programu będę niezmiernie wdzięczny za ostrożniejsze wprowadzanie zmian. Nie mam nic przeciwko nowym rozwiązaniom o ile usprawniają one a nie pogarszają komfort pracy.
Nowy panel wydruku - jak wrócić do poprzedniego?
Re: Nowy panel wydruku - jak wrócić do poprzedniego?
To jest "stary" panel wydruku. Pojawił się bo to mój błąd w instalatorze programu.
Proszę pobrać jeszcze raz aktualizację programu i zwykły wydruk powróci.
Przepraszam za problemy.
Proszę pobrać jeszcze raz aktualizację programu i zwykły wydruk powróci.
Przepraszam za problemy.