dla czego po tylu latach nie zrobiono nic by programy obecne otwieraly pity z lat ubieglych?
dla czego niezrobiono nic by program mogl pobierac dane osobowe z lat ubieglych aby nie trzeba bylo ich wpisywac ponownie?
dla czego program zakazdym razem podczas instalacji chce zakladac folder na swoje dokumenty po mimo iz taki folder juz istnieje?
rany te bzdurne rzeczy ciagna sie od samego poczatku zaistnienia!!!
brak kompatybilnosci z poprzednimi wesjami
Re: brak kompatybilnosci z poprzednimi wesjami
Nie jestem autorem,ale odpowiem :
ad 1) Bo co roku są inne wzory formularzy,a co za tym idzie program by z roku na rok rósł
ad 2) przecież można importować z wersji zeszłorocznej : menu Plik-importuj-Z PITy 2010
Ps. zawsze można sobie zeznanie wyexportować do PDFa,wówczas nie ma problemu "czym to było robione" za x lat :)
ad 1) Bo co roku są inne wzory formularzy,a co za tym idzie program by z roku na rok rósł
ad 2) przecież można importować z wersji zeszłorocznej : menu Plik-importuj-Z PITy 2010
Ps. zawsze można sobie zeznanie wyexportować do PDFa,wówczas nie ma problemu "czym to było robione" za x lat :)
-
1. Nazwa aplikacji PITy zawiera rok, za który jest rozliczenie.
2. Do tego celu służy import, który pobiera dane tylko z poprzedniej wersji.
3. Program tworzy folder w momencie zapisywania danych o ile go nie ma.
2. Do tego celu służy import, który pobiera dane tylko z poprzedniej wersji.
3. Program tworzy folder w momencie zapisywania danych o ile go nie ma.
Lukas39 - Może najpierw trochę wiedzy zdobądź (z ortografii też) a potem wyskakuj z pretensjami.Widzę że program twoim zdaniem jest do bani.Przecież możesz użyć innego.Tysiące użytkowników od lat jest bardzo zadowolonych (poczytaj forum) a ty tylko pretensje.Czy to ma być zamiast "DZIĘKUJE ZA DARMOWY PROGRAM" ?????
GRATULUJĘ TAKTU
GRATULUJĘ TAKTU
adaM - wyjąłeś mi słowa z ust
popieracka jestem w całej swej szerokości:))
popieracka jestem w całej swej szerokości:))
marbar --- :)))