WITAM

koleżanka

Re: WITAM

Post autor: koleżanka »

"Więc jakie nicki miałes przedtem?"

się nie dowiesz słonko, chyba już zapomniał :))

marbar

Post autor: marbar »

"się nie dowiesz słonko, chyba już zapomniał :))"

dobrze, że nie "Jola" (zarezerwowane)
:))))

pitomania

Post autor: pitomania »

marbar napisał(a) :
> "się nie dowiesz słonko, chyba już zapomniał :))"
>
> dobrze, że nie "Jola" (zarezerwowane)
> :))))
Właśnie tak mam na imię i miałam taki nick :D jolanta tez miałam i jeszcze jakis na J :D
Kurde skąd wiesz? ;)

marbar

Post autor: marbar »

Bom wiedźma/czarownica/ cycuś - do wyboru
:)))

polin

Post autor: polin »

Witam wszystkich.Wszystkiego dobrego w nowym roku. Dołączam sie do podziękowań dla autora tego programu. Rzeczywiście to najlepszy program i dlatego spotykam sie tu z Wami już 5 rok. Co najważniejsze program jest bardzo prosty w obsłudze. Wystarczy tylko wpisać liczby, a ten skubaniutki wszystko zsumuje, przeniesie wynik w odpowiedznie rubryczki. Bomba!!!!! Pozdrawiam

malgo

Post autor: malgo »

Wielkie podziękowania dla autora programu. Już piąty rok korzystam w tej witryny - wg mnie najlepszej! Panie Marcinie - samych serdeczności w 2012 roku życzę Panu i Pana Rodzinie oraz Pana współpracownikom. Robicie kawał dobrej ROBOTY!!! Program jest rewelacyjny - i co ważne - na bieżąco, w razie jakichś nieścisłości - aktualizowany! :)
Polecam go wszystkim swoim znajomym, zwracając uwagę, by nie zapomnieli o przekazaniu swojego 1% Pozdrawiam wszystkich ;)))
Małgorzata

pitomania

Post autor: pitomania »

Ja już rozliczyłam parę pitów :) Dziękuję jak zwykle, pewnie w maju będzie specjalny wątek na podziękowania ;)ale ja już chce to zrobić.
Jedyne jak mogłam się odwdzięczyć, to przekazalam procenty na wskazany przez program opp :))))
:*

baska_plonka

Post autor: baska_plonka »

Witam i pozdrawiam wszystkich. ciesze sie ze jestescie i ze mogę skorzystać z mądrych porad

Zablokowany