Błąd aktualizacji i wysyłki do urzędu
-
Re: Błąd aktualizacji i wysyłki do urzędu
wyłączyłem zaporę avasta, zainstalowałem certyfikat i dalej nic
Dla próby wysłałem i otrzymałem status 306 (weryfikacja podpisu).
Jeśli do jutra nie uda się wysłać to będę to sprawdzał.
Jeśli do jutra nie uda się wysłać to będę to sprawdzał.
Witam.
U mnie z kolei wysyłka poszła pół godziny temu bezproblemowo, a UPO było w kilka sekund.
Wersja 1.8.1.11 PIT-y 2016 NG.
Pozdrawiam.
U mnie z kolei wysyłka poszła pół godziny temu bezproblemowo, a UPO było w kilka sekund.
Wersja 1.8.1.11 PIT-y 2016 NG.
Pozdrawiam.
Ze strony MF:
Ministerstwo Finansów uprzejmie informuje, że w dniu 23.02.2017 r., w godz. 15:20 – 16:00, w związku z prowadzonymi pracami serwisowymi, usługa systemu e-Deklaracje (bramka produkcyjna e-Deklaracje) będzie niedostępna
Dalej podają, że były jakieś aktualizacje-może to poprawi wysyłkę :)).
Ministerstwo Finansów uprzejmie informuje, że w dniu 23.02.2017 r., w godz. 15:20 – 16:00, w związku z prowadzonymi pracami serwisowymi, usługa systemu e-Deklaracje (bramka produkcyjna e-Deklaracje) będzie niedostępna
Dalej podają, że były jakieś aktualizacje-może to poprawi wysyłkę :)).
W dniu 24.02.2107 nie można było otrzymać UPO z kodem 200. Po ponownym odpytaniu dzisiaj otrzymałem zwrotkę z kodem 200.
Arch Linux 64 bit wine 2.2-1
Arch Linux 64 bit wine 2.2-1
Używam Ubuntu 14.04. Kilka porad, bo straciłem pół dnia z powodu komunikatów:
1)"Connection lost (error code is 100353)" - pomogło ustawienie "bez proxy " w programie PITy
2) oraz potem problem z nieprawnym certyfikatem "bramka.e-deklaracje.mf.gov.pl_2.crt" - pomogła zmiana w ustawieniach wine z emulacji Windows XP na Windows 7.
Pzdr
1)"Connection lost (error code is 100353)" - pomogło ustawienie "bez proxy " w programie PITy
2) oraz potem problem z nieprawnym certyfikatem "bramka.e-deklaracje.mf.gov.pl_2.crt" - pomogła zmiana w ustawieniach wine z emulacji Windows XP na Windows 7.
Pzdr
Dziękuję za porady!
Czesc, zainstalowalem wlasnie wersje z 17.03. - pity 2017.
Nie moge sprawdzic aktualizacji... problem z firewall.
System: Debian 8.10
Wlaczylem dla proby wersje 2016... wszystko dziala.
Jakies pomysly? Probowalem w ustawieniach opcje bez proxy i uzywaj systemowych ustawien (na takich ustawieniach mam 2016).
Pozdrawiam
Nie moge sprawdzic aktualizacji... problem z firewall.
System: Debian 8.10
Wlaczylem dla proby wersje 2016... wszystko dziala.
Jakies pomysly? Probowalem w ustawieniach opcje bez proxy i uzywaj systemowych ustawien (na takich ustawieniach mam 2016).
Pozdrawiam
Czesc, moge prosic o pomoc dla wieloletniego uzytkownika?
pozdrawiam
pozdrawiam
Przepraszam że wcześniej nie odpowiedziałem ale wątek w dziale 2016 umnął uwadze.
Przychodzi mi jedynie na myśl selektywna blokada w firewall.
Może PITy 2017 dostały się na listę blokowanych programów. Czy firewall na czas próby można wyłączyć?
Przychodzi mi jedynie na myśl selektywna blokada w firewall.
Może PITy 2017 dostały się na listę blokowanych programów. Czy firewall na czas próby można wyłączyć?