1% na fundacje ktorej nie ma dostepnej w programie
Re: 1% na fundacje ktorej nie ma dostepnej w programie
Skopiowałem i wkleiłem tą nazwę i KRS co podałeś i jest OK na dowód :
Gość napisał(a) :
> Niestety ręczny wpis jest tez nieskuteczny.Myśle ze celowo jest tak program
> skonstruowany.Dziękuję i pozdrawiam.
Proszę wykasować poprzedni wpis klawiszami backspace (<-) i Del aby wymazać "śmieci" które poprzednio zostały wklejone.
To jest przykre, gdy posądza się mnie o kłamstwo. Jeśli piszę, że można wpisać dowolną OPP to tak jest. Już nie pierwszy raz jest sytuacja, gdy niedoskonałość techniki i umiejętności obsługi komputera powoduje takie posądzenia...
> Niestety ręczny wpis jest tez nieskuteczny.Myśle ze celowo jest tak program
> skonstruowany.Dziękuję i pozdrawiam.
Proszę wykasować poprzedni wpis klawiszami backspace (<-) i Del aby wymazać "śmieci" które poprzednio zostały wklejone.
To jest przykre, gdy posądza się mnie o kłamstwo. Jeśli piszę, że można wpisać dowolną OPP to tak jest. Już nie pierwszy raz jest sytuacja, gdy niedoskonałość techniki i umiejętności obsługi komputera powoduje takie posądzenia...
Gość napisał:
>Niestety ręczny wpis jest tez nieskuteczny.Myśle ze celowo jest tak program skonstruowany.Dziękuję i pozdrawiam.<
Ja ręcznie wpisałem OPP "Iławskie Stoważyszenie Dzieci.........................."
i jest wszystko OK. Wynika z tego że to nie wina programu.
Pozdrawiam
>Niestety ręczny wpis jest tez nieskuteczny.Myśle ze celowo jest tak program skonstruowany.Dziękuję i pozdrawiam.<
Ja ręcznie wpisałem OPP "Iławskie Stoważyszenie Dzieci.........................."
i jest wszystko OK. Wynika z tego że to nie wina programu.
Pozdrawiam
Ja też nie mogę wpisać, nazwy ani numeru KRS organizacji. Po prostu po wpisaniu, i naciśnięciu enter albo przejściu do innej rubryki to co wpisane nie jest widoczne.
Nawet jeśli wybiorę z listy wszystko jedno jakie i dam wybierz do zeznania to jest to samo.
Nie chce wpisywać potem tego ręcznie długopisem.
Nawet jeśli wybiorę z listy wszystko jedno jakie i dam wybierz do zeznania to jest to samo.
Nie chce wpisywać potem tego ręcznie długopisem.
A czy w ogóle wystąpiła kwota 1% podatku ? Czy w polu 126 znajduje się jakaś kwota ?
Bartek napisał(a) :
> A czy w ogóle wystąpiła kwota 1% podatku ?
Nie wystąpiła kwota 1% podatku w pozycji 126. Wnioskowana kwota jest na szaro (pozycja 126).
Ale tak sobie na spokojnie pomyślałem, że ja nie mam do zapłaty podatku w pozycji 122 "do zapłaty" jest 0.
Natomiast pozycję 123 Nadpłata mam ok 250 zł.
Czy chodzi o to, że w tym wypadku nie mogę oddać mojego jednego procenta?
> A czy w ogóle wystąpiła kwota 1% podatku ?
Nie wystąpiła kwota 1% podatku w pozycji 126. Wnioskowana kwota jest na szaro (pozycja 126).
Ale tak sobie na spokojnie pomyślałem, że ja nie mam do zapłaty podatku w pozycji 122 "do zapłaty" jest 0.
Natomiast pozycję 123 Nadpłata mam ok 250 zł.
Czy chodzi o to, że w tym wypadku nie mogę oddać mojego jednego procenta?
Jeżeli w polu 120 (podatek należny) masz 0 no to i 1% z 0 daje 0,więc nie masz co przekazać.
te dane które podajesz i wklejają się i można je wpisać ręcznie
więc może coś nie tak wpisujesz sprwadz czy w dobre rubryki
więc może coś nie tak wpisujesz sprwadz czy w dobre rubryki
Wpisuję ręcznie inną fundacje- nie ma problemu.