Witam.
Coś jest... lekko mówiąc, nie tak z drukowaniem.
Mogę zlecić drukowanie tylko wszystkich stron, nawet wybierając "najpierw nieparzyste".
Ale jeśli zlecam drukowanie pojedynczej strony program wiesza się.
Jak zleciłam drukowanie najpierw raz wszystkie strony, potem drugi raz to samo, żeby mi się wydrukowało na odwrocie kartek, też coś zostało pomylone i nie wydrukowało się w kolejności.
Poza tym zapisując ustawienia dla konkretnej drukarki program ich nie zapamiętuje, muszę za każdym razem ustawiać powiększenie i ustawienie pion/poziom - to jest nie do przyjęcia.
Ja rozumiem, że to pierwsza wersja programu, ale coś takiego zdarzyło się pierwszy raz, od kiedy korzystam z Państwa programu (dobre 8 lat)...
Pozdrawiam i czekam na poprawki.
Ania
OGROMNY problem z drukowaniem!!!
Re: OGROMNY problem z drukowaniem!!!
Szukam błędu.
-
Gość
Dodatkowo za każdym razem, jak wybieram drukowanie jednej tylko strony (u mnie akurat 4, bo resztę jakoś wydrukowałam), to nie mam możliwości ustawienia rozmiaru i pozycji.
Jak chcę zaznaczyć kropkę "wg skali" nie daje się zaznaczyć, ani żadna inna opcja, oprócz automatyczny. I nadal się program zawiesza.
Jak chcę zaznaczyć kropkę "wg skali" nie daje się zaznaczyć, ani żadna inna opcja, oprócz automatyczny. I nadal się program zawiesza.
Poprzedni post jest mój, nie dopisałam nazwy użytkownika. Teraz już się zarejestrowałam.
Proszę o poprawienie, bo z tego co czytam, nie tylko ja mam taki problem.
A rozliczenie PIT 28 musi się odbyć do 20 stycznia. Późno jakoś daliście Państwo dostęp do formularzy w tym roku...
Zawsze miałam o Państwa programie baaardzo dobre zdanie, polecałam znajomym, a teraz taka wpadka... :)
Kolejna informacja: wchodząc do opcji drukowania, jak mam wyświetloną pierwszą stronę, a wpiszę, że chcę drukować tylko srtonę nr 4, w podglądzie wydruku wyświetla mi komunikat "strona nr 1 nie jest dodana do wydruku", czy jakoś tak. Jak kliknę strzałkę w dół, wskakuje w podgląd czwarta strona, czyli niby ok, ale jak kliknę w "Wykonaj", program się wiesza.
Mam nadzieję, że moje informacje będą pomocne w rozwiązaniu problemu.
Proszę o poprawienie, bo z tego co czytam, nie tylko ja mam taki problem.
A rozliczenie PIT 28 musi się odbyć do 20 stycznia. Późno jakoś daliście Państwo dostęp do formularzy w tym roku...
Zawsze miałam o Państwa programie baaardzo dobre zdanie, polecałam znajomym, a teraz taka wpadka... :)
Kolejna informacja: wchodząc do opcji drukowania, jak mam wyświetloną pierwszą stronę, a wpiszę, że chcę drukować tylko srtonę nr 4, w podglądzie wydruku wyświetla mi komunikat "strona nr 1 nie jest dodana do wydruku", czy jakoś tak. Jak kliknę strzałkę w dół, wskakuje w podgląd czwarta strona, czyli niby ok, ale jak kliknę w "Wykonaj", program się wiesza.
Mam nadzieję, że moje informacje będą pomocne w rozwiązaniu problemu.
terminem złożenie zeznania rocznego PIT-28 jest 31-01-2011 rok i wpłata ryczałtu należnego za grudzień wyliczonego w zeznaniu rocznym też do 31-01-2011 r
Problemy z wydrukiem usunięte. Można pobrać aktualizację programu.