PIT-28 wysyłka elektroniczna
-
Wowa
PIT-28 wysyłka elektroniczna
W zeszłym roku, w ostatnich dniach marca, testowałem PIT-37. Otrzymałem status 200. Teraz testuję PIT-28 bez podpisu i dostaję status 412 (błędy danych identyfikacyjnych). W tym roku pracuję na drugim komputerze. Czy jest możliwe, że do różnych PIT Ministerstwo wykorzystuje różne bazy podatników?
Re: PIT-28 wysyłka elektroniczna
Możliwe, że zmienił się sposób załączania danych weryfikacyjnych. To chwilę potrwa zanim sprawdzę.
Już wiem. Zmienił się format danych autoryzujących. Wysyłam nową wersję programu.
Proszę o pobranie ze strony www nowszej wersji programu.
Wygląda na to, że teraz dane autoryzujące będą poprawne. Nie mogę tego sam na 100% sprawdzić na bramce testowej, bo wcześnie testowałem wysyłkę z podpisem kwalifikowanym i system e-Dekalracje informuje że moje zeznanie już zostało złożone...
Wygląda na to, że teraz dane autoryzujące będą poprawne. Nie mogę tego sam na 100% sprawdzić na bramce testowej, bo wcześnie testowałem wysyłkę z podpisem kwalifikowanym i system e-Dekalracje informuje że moje zeznanie już zostało złożone...
-
Wowa
Ściągnąłem ponownie wersję instalacyjną i zainstalowałem. Aktualizacja ze strony programu nie działała. Test dał status 200. Dzięki za szybką interwencję i niezwykłą ilość pracy włożoną w powstanie i trwanie Programu.