Zamknięcie programu
Re: Zamknięcie programu
Problem z zamknięciem programu jednak nadal występuje.
Zauważyłem pewną rzecz. Problem z zamknięciem jest w momencie, kiedy mamy już wysłane zeznanie roczne, czyli jest pobrane UPO.
Jeżeli nie jest jeszcze wysłane, wtedy program zamyka się bez problemu.
Pozdrawiam. Tomasz
Zauważyłem pewną rzecz. Problem z zamknięciem jest w momencie, kiedy mamy już wysłane zeznanie roczne, czyli jest pobrane UPO.
Jeżeli nie jest jeszcze wysłane, wtedy program zamyka się bez problemu.
Pozdrawiam. Tomasz
TomiLee26 pisze:
> Problem z zamknięciem programu jednak nadal występuje.
> Zauważyłem pewną rzecz. Problem z zamknięciem jest w momencie, kiedy mamy
> już wysłane zeznanie roczne, czyli jest pobrane UPO.
> Jeżeli nie jest jeszcze wysłane, wtedy program zamyka się bez problemu.
>
> Pozdrawiam. Tomasz
W Asystencie w wersji ...1.3 jest całkiem podobnie:
po zakończeniu wysyłania zeznania i naciśnięciu na 'Zamknij' w celu zamknięcia okna wysyłki pokazuje się okno z podziękowaniem i kilkoma reklamami, po ich oglądnięciu i naciśnięciu w menu na 'Zamknij rozliczenie' lub 'Zamknij program' program Asystent przestaje reagować.
Czy u Pana, Panie Tomaszu, także pokazuje się to okno z podziękowaniem i reklamami?
Tak, jeżeli nie jest jeszcze nic wysyłane, to zamykanie rozliczenia lub zamykanie programu nie powoduje żadnych problemów w działaniu programu.
Mój system: Windows 11 Home 23H2 64-bitowy, 8 GB pamięci w komputerze.
Pozdrawiam. Czarek
> Problem z zamknięciem programu jednak nadal występuje.
> Zauważyłem pewną rzecz. Problem z zamknięciem jest w momencie, kiedy mamy
> już wysłane zeznanie roczne, czyli jest pobrane UPO.
> Jeżeli nie jest jeszcze wysłane, wtedy program zamyka się bez problemu.
>
> Pozdrawiam. Tomasz
W Asystencie w wersji ...1.3 jest całkiem podobnie:
po zakończeniu wysyłania zeznania i naciśnięciu na 'Zamknij' w celu zamknięcia okna wysyłki pokazuje się okno z podziękowaniem i kilkoma reklamami, po ich oglądnięciu i naciśnięciu w menu na 'Zamknij rozliczenie' lub 'Zamknij program' program Asystent przestaje reagować.
Czy u Pana, Panie Tomaszu, także pokazuje się to okno z podziękowaniem i reklamami?
Tak, jeżeli nie jest jeszcze nic wysyłane, to zamykanie rozliczenia lub zamykanie programu nie powoduje żadnych problemów w działaniu programu.
Mój system: Windows 11 Home 23H2 64-bitowy, 8 GB pamięci w komputerze.
Pozdrawiam. Czarek
Tak. Pokazuje się okno z reklamami po wysłaniu zeznania.
TomiLee26 pisze:
> Tak. Pokazuje się okno z reklamami po wysłaniu zeznania.
Dziękuję, Panie Tomaszu, za odpowiedź.
Pewnie gdyby nie te reklamy, to nie byłoby problemu z zamknięciem rozliczenia czy programu po wysyłce zeznania.
Pisałem już o tym problemie Panu Marcinowi tutaj na forum, ale jaki będzie skutek - tego nie wiem.
Moim zdaniem, wystarczyłoby może tylko samo podziękowanie, bez reklam.
Pozdrawiam.
> Tak. Pokazuje się okno z reklamami po wysłaniu zeznania.
Dziękuję, Panie Tomaszu, za odpowiedź.
Pewnie gdyby nie te reklamy, to nie byłoby problemu z zamknięciem rozliczenia czy programu po wysyłce zeznania.
Pisałem już o tym problemie Panu Marcinowi tutaj na forum, ale jaki będzie skutek - tego nie wiem.
Moim zdaniem, wystarczyłoby może tylko samo podziękowanie, bez reklam.
Pozdrawiam.
Nie wiem jaki jest powód. Okienko z reklamami po wysyłce nie przeszkadza mi tak bardzo. Zamyka się prawidłowo. Natomiast program nie chce się prawidłowo zamknąć.
Pozdrawiam. Tomek
Pozdrawiam. Tomek
Problem z zamknięciem programu robi pokazujące się po wysłaniu na serwer Urz.Skarb. okienko z reklamami. Wielokrotnie przetestowane.
Może jakaś inna forma reklamowania?
Pozdrawiam. Tomek.
Może jakaś inna forma reklamowania?
Pozdrawiam. Tomek.
Dziękuję za informację. To rzeczywiście musze to zmienić.
TomiLee26 pisze:
> Problem z zamknięciem programu robi pokazujące się po wysłaniu na serwer
> Urz.Skarb. okienko z reklamami. Wielokrotnie przetestowane.
> Może jakaś inna forma reklamowania?
>
> Pozdrawiam. Tomek.
Dziękuję Panu za potwierdzenie. Jak pisałem wcześniej, problem ów występuje również wtedy, kiedy po wysłaniu zeznania i oglądnięciu reklam wybierzemy z menu 'Zamknij rozliczenie'.
W wersji ...1.9 programu PITy2023Asystent nic się w tej kwestii nie zmieniło, pomimo moich próśb jeszcze za wersji ...1.3 tegoż programu.
Pozdrawiam.
> Problem z zamknięciem programu robi pokazujące się po wysłaniu na serwer
> Urz.Skarb. okienko z reklamami. Wielokrotnie przetestowane.
> Może jakaś inna forma reklamowania?
>
> Pozdrawiam. Tomek.
Dziękuję Panu za potwierdzenie. Jak pisałem wcześniej, problem ów występuje również wtedy, kiedy po wysłaniu zeznania i oglądnięciu reklam wybierzemy z menu 'Zamknij rozliczenie'.
W wersji ...1.9 programu PITy2023Asystent nic się w tej kwestii nie zmieniło, pomimo moich próśb jeszcze za wersji ...1.3 tegoż programu.
Pozdrawiam.
Koncentrowałem się na problemach z wydrukiem. Zobaczę co z tym zrobić najdalej jutro.