adobe reader woła że plik uszkodzony WIN10
adobe reader woła że plik uszkodzony WIN10
po przesłaniu PIT36 i odebraniu UPO i wydrukowaniu całości chciałem otworzyć wydrukowany juz plik w PDF na pulpicie.
niestety acrobat woła że plik jest uszkodzony.
Wydrukował sie bardzo ok.
Gdzie ( w jakim miejscu mogę zapisac plik w PDF nie korzystając z opcji ( zapisz/wydrukuj na końcu scieżki albo bez asystenta przez zapisz jako.... bo jak próbuje przez zapisz jako..... pojawia sie jako jedyna opcja asystent
niestety acrobat woła że plik jest uszkodzony.
Wydrukował sie bardzo ok.
Gdzie ( w jakim miejscu mogę zapisac plik w PDF nie korzystając z opcji ( zapisz/wydrukuj na końcu scieżki albo bez asystenta przez zapisz jako.... bo jak próbuje przez zapisz jako..... pojawia sie jako jedyna opcja asystent
Re: adobe reader woła że plik uszkodzony WIN10
W oknie drukowania jest przycisk [Zapisz do PDF].
Czyli [Drukuj] i po otwarciu okna drukowanie - [Zapisz do PDF].
Czyli [Drukuj] i po otwarciu okna drukowanie - [Zapisz do PDF].
po wcisnięciu drukuj pojawia się okno anuluj,,zapisz do pdf ,drukuj
po wciśnieciu zapisz do pdf pyta czy ponownie zapisać plik bo istnieje( wcześniejsze próby) po wpisaniu ok - a następnie komunikat "wystąpił błąd podczas drukowania cannot start PDF document."
tak jakby po " zapisz do pdf od razu chciał drukować
musi być inne miejsce na zapis w pdf.
po wciśnieciu zapisz do pdf pyta czy ponownie zapisać plik bo istnieje( wcześniejsze próby) po wpisaniu ok - a następnie komunikat "wystąpił błąd podczas drukowania cannot start PDF document."
tak jakby po " zapisz do pdf od razu chciał drukować
musi być inne miejsce na zapis w pdf.
Gdy jest pytanie "czy ponownie zapisać plik" proszę zmienić nazwę pliku do zapisania na np. "pit1".
Czy ścieżka jest do "pulpitu" czy inna (jaka)?
Czy ścieżka jest do "pulpitu" czy inna (jaka)?
Witam.
Spróbowałem zobaczyć jak to u mnie jest.
U mnie po wybraniu 'Zapisz do PDF' zapisuje z automatu do katalogu 'Moje dokumenty' i nie mam możliwości wyboru innego katalogu.
Być może dlatego, że plik PDF jest zapisywany na Pulpicie, to jest on uszkadzany/uszkodzony.
Pozdrawiam.
Spróbowałem zobaczyć jak to u mnie jest.
U mnie po wybraniu 'Zapisz do PDF' zapisuje z automatu do katalogu 'Moje dokumenty' i nie mam możliwości wyboru innego katalogu.
Być może dlatego, że plik PDF jest zapisywany na Pulpicie, to jest on uszkadzany/uszkodzony.
Pozdrawiam.
M.K. pisze:
> Gdy jest pytanie "czy ponownie zapisać plik" proszę zmienić nazwę
> pliku do zapisania na np. "pit1".
> Czy ścieżka jest do "pulpitu" czy inna (jaka)?
Panie Marcinie, w PITy2023Asystent w wersji ...1.3 nie ma możliwości zmiany nazwy pliku do zapisania - są tylko przyciski 'Zastąp' i 'Anuluj'.
Pozdrawiam.
> Gdy jest pytanie "czy ponownie zapisać plik" proszę zmienić nazwę
> pliku do zapisania na np. "pit1".
> Czy ścieżka jest do "pulpitu" czy inna (jaka)?
Panie Marcinie, w PITy2023Asystent w wersji ...1.3 nie ma możliwości zmiany nazwy pliku do zapisania - są tylko przyciski 'Zastąp' i 'Anuluj'.
Pozdrawiam.
nie ma opcji zmiany nazwy pliku. jest zastąp ... i anuluj...
po wybraniu zastąp od razu wychodzi okno wystapił bład podczas drukowania: cannot start PDF document
Zrobiłem tak
zacząlem jeszcze raz od programu bez asystenta.przklepałem dane . zakończyłemem. zapisałem w pdf i zaczytał jako plik pdf i sie otwiera.
pozdrawiam
nie mam tylko UPO w wersji cyfrowej ale sobie wczesnieJ wydrukowałem spod ASYSTENTA.
po wybraniu zastąp od razu wychodzi okno wystapił bład podczas drukowania: cannot start PDF document
Zrobiłem tak
zacząlem jeszcze raz od programu bez asystenta.przklepałem dane . zakończyłemem. zapisałem w pdf i zaczytał jako plik pdf i sie otwiera.
pozdrawiam
nie mam tylko UPO w wersji cyfrowej ale sobie wczesnieJ wydrukowałem spod ASYSTENTA.
Gratuluję rozwiązania. A ja szukam przyczyny problemu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam