Załącznik B
Załącznik B
Witam składałam PIT 36 z działalności załącznikiem B. Wczoraj dzwoniła do mnie pani z urzędu że załącznik b się nie załączył i żeby złożyć korektę. Ja u siebie widzę ten załącznik w wysłanym zeznaniu. Wysłałam ponownie. mieliście podobny przypadek? Przecież program by krzyczał przed wysyłką że wpisane są dane z działalności w PIT 36 a brak PIT B
Re: Załącznik B
Przy wysyłce może się "odznaczył".
Jest opcja "zaznacz wszystkie".
Jest opcja "zaznacz wszystkie".
W oknie wysyłki można sprawdzić co zostało wysłane.
Sprawdzałam w oknie wysyłki(opcja wiecej informacji ) załącznik B jest jako wysłany. A gdzie jest dokładnie ta opcja zaznacz wszystkie? w którym momencie się pokazuje? Tak żeby sprawdzić na przyszłość?
Nie wiem co wla.gle miał na myśli.
Od siebie dodać mogę, że całość wysłanych danych można zobaczyć i wydrukować w postaci formularzy:
Od siebie dodać mogę, że całość wysłanych danych można zobaczyć i wydrukować w postaci formularzy:
Po złożonej korekcie zeznania Pit 36 dzwoniłam do urzędu i oni nadal nie widzą załącznika B. W szczegółach wysyłki w Raporcie załącznik jest zapisany. Czy przyczyna może leżeć po stronie urzędu?
Dodam że jest to załącznik B zmarłego małzonka
Podgląd obrazuje dokładnie to co zostało wysłane (chyba że oglądamy inne dane niż te wysłane).
Jeśli wszystko się zgadza to nie widzę innego wyjścia jak udać się do urzędu z wydrukiem. Proponuję zrobić wydruk z podglądu wysłanych danych.
Proszę nie zapomnieć zrobić wydruku UPO.
Jeśli wszystko się zgadza to nie widzę innego wyjścia jak udać się do urzędu z wydrukiem. Proponuję zrobić wydruk z podglądu wysłanych danych.
Proszę nie zapomnieć zrobić wydruku UPO.