Pity 2022 Asystent, nie mozna zapisać zeznania
Pity 2022 Asystent, nie mozna zapisać zeznania
Sporządziłem zeznanie Pit36 za 2022 rok, jednak nie moge go zapisać, nie mogę też wydrukować bo przed wydrukiem program prosi o zapis a tego nie moge zrobić
Re: Pity 2022 Asystent, nie mozna zapisać zeznania
A jaki jest komunikat?
Może być np. brak praw dostępu do zapisu, przepełniony dysk, zabezpieczenie przed zapisem...
Może być np. brak praw dostępu do zapisu, przepełniony dysk, zabezpieczenie przed zapisem...
na dysku na którym wybieram ścieżkę zapisu jest 30GB wolnego miejsca.
to moje drugie zeznanie roczne w PIT ASYSTENT, pierwsze zrobione 2 tygodnie temu zapisało sie bez problemu
to moje drugie zeznanie roczne w PIT ASYSTENT, pierwsze zrobione 2 tygodnie temu zapisało sie bez problemu
Czy jest jakiś komunikat?
nie było komunikatu, po prostu nie działał przycisk ZAPISZ
Ale wykasowałem pewne blędne dane z zeznania i ruszyło
Ale wykasowałem pewne blędne dane z zeznania i ruszyło
W jakich polach były te dane i jakie były? Jakieś znaki specjalne? Może coś musimy poprawić.
Wpisałem niepotrzebnie kwoty ubezpieczenia zdrowotnego w pozycje 424/425 mimo że podatku było sporo do zapłaty
To nie ma prawa blokować zapisu.
TO NIE ZDROWOTNE,
zrobiłem zeznanie jeszcze raz, jest na 100% dobrze ale nie zapisuje, jedyne co zmieniłem to kwote przychodu z działalności zmniejszyłem znacznie i zapisał, proszę tu sprawdzić
zrobiłem zeznanie jeszcze raz, jest na 100% dobrze ale nie zapisuje, jedyne co zmieniłem to kwote przychodu z działalności zmniejszyłem znacznie i zapisał, proszę tu sprawdzić