Pit 2022 asystent
Pit 2022 asystent
Kiedy wreszcie będzie program ??? Nie było tak żadnego roku. Pozdrawiam.
Re: Pit 2022 asystent
Nie było też nigdy takiej rewolucji w podatkach jak ubiegłoroczna. I to jeszcze wielokrotnie zmieniana i "poprawiana".
Dobrze więc rozumiem problem autorów z realizacją.
Dobrze więc rozumiem problem autorów z realizacją.
Powinien być przez północą.
To jest ciekawe, niby problemy z programem. Jakoś płatna wersja już działa.
Czyżby coś sugerujesz?
To nie są identycznie takie same programy.
To nie są identycznie takie same programy.
Nie są identyczne, bo Pity IPS są bardziej rozbudowane, do działalności komercyjnej (zeznanie podatkowe można obliczyć) oraz płatne (licencja kosztuje 500 zł
PITyIPS jest przeznaczony dla biur rachunkowych. Prywatny użytkownik tego nie kupi. Może użyć jeśli się śpieszy do 3 bezpłatnych rozliczeń.
Po co więcej "kowalskiemu"?
Owszem, jeśli biuro chce za darmo używać Asystenta, wbrew licencji, to niech czeka jeśli woli czekać, a nie kupić licencję.
pozdrawiam
PS. Aby przygotować Asystenta do wydania siedzę już drugi dzień kosztem czasu na dopracowanie konwersji sposobów rozliczeń.
Po co więcej "kowalskiemu"?
Owszem, jeśli biuro chce za darmo używać Asystenta, wbrew licencji, to niech czeka jeśli woli czekać, a nie kupić licencję.
pozdrawiam
PS. Aby przygotować Asystenta do wydania siedzę już drugi dzień kosztem czasu na dopracowanie konwersji sposobów rozliczeń.
Akurat jestem zwykłym Kowalskim. Natomiast trzy zeznania dla mnie to jest o parę sztuk za mało gdyż rozliczam rodzinę (na chwilę obecną już mam w domu cztery druki pit11)
Przykro mi, ale nie mogę "uwolnić" PITy IPS. W obecnych realiach wymaga zbyt dużo nakładów, a musi na siebie zarobić bo inaczej nie powstaną PITy IPS ani PITy 2022 Asystent.
Ja to rozumiem ale trochę dla mnie jest to dziwne, że program PITY IPS działają pomimo, że jest dużo bardziej rozbudowany a Asystent gdzie jest tylko i wyłącznie rozliczenie pit jest problematyczny. Odat używasz Asystenta i jak dla mnie to jest najlepszy program do rozwiązywania postów nawet z tego względu, że można zmienić nr KRS (inne programy mają sztywno ustawiony ten numer)