Asystent 2022 ?
Asystent 2022 ?
Czy będzie dzisiaj uruchomiony pity Asystent 2022 ? Miało być pod koniec lutego. Rozpoczął sie marzec. Troszke to za długo trwa.
Re: Asystent 2022 ?
BETI29 - napiszę Ci delikatnie. Aby powstał program pity Asystent potrzeba jest bardzo dużego zaangażowania ze strony autora. Nie wspominę już o poświęconym jego czasie na to aby program po udostępnieniu dla takich użytkowników jak Ty czy ja nie stękali, że coś im źle liczy.
Jeżeli to za długo trwa (jak piszesz) to możesz skorzystać z innych programów. Ja od samego początku jestem wiernym użytkownikiem tego programu i będę czekał cierpliwie. A może i los będzie Ci sprzyjał i otrzymasz Asystenta na Dzień Kobiet.
Pozdrawiam wszystkich a szczególnie tych niecierpliwych.
Jan
Jeżeli to za długo trwa (jak piszesz) to możesz skorzystać z innych programów. Ja od samego początku jestem wiernym użytkownikiem tego programu i będę czekał cierpliwie. A może i los będzie Ci sprzyjał i otrzymasz Asystenta na Dzień Kobiet.
Pozdrawiam wszystkich a szczególnie tych niecierpliwych.
Jan
j16 - dzięki.
Ja wspomnę tylko kolejny raz, że PITy IPS umożliwia wypełnienie 3 bezpłatnych rozliczeń.
Dzisiaj ma być aktualizacja. Czy dam radę także przygotować także na dzisiaj Asystenta? Nie wiem choć się staram.
Ja wspomnę tylko kolejny raz, że PITy IPS umożliwia wypełnienie 3 bezpłatnych rozliczeń.
Dzisiaj ma być aktualizacja. Czy dam radę także przygotować także na dzisiaj Asystenta? Nie wiem choć się staram.
Popieram w całej treści ....j16.
Brawo.
Ahoj !
Brawo.
Ahoj !
No niestety dzisiaj nie wyjście. Jutro, tj. 3 marca będzie premiera bliżej popołudnia.
Dzień dobry
mam problem z wysyłką PIT
poniżej komunikat jaki mi występuje
---------------------------
UWAGA! Wystąpiły następujące błędy:
EElHTTPSConnectionShutdownError : Connection lost (error code is 100353)<br>
mam problem z wysyłką PIT
poniżej komunikat jaki mi występuje
UWAGA! Wystąpiły następujące błędy: