gdzie się zapodział mój wysłany PIT
gdzie się zapodział mój wysłany PIT
Wysłałam PIT, zapisałam ale nie wydrukowałam. Za dwie godziny zmuszona byłam zrobić korektę. Korektę zapisałam "ikonką dyskietki". W chwili obecnej mam tylko korektę a gdzie szukać pierwszego rozliczenia, może ktoś podpowie?
Re: gdzie się zapodział mój wysłany PIT
Czy zmieniła Pani nazwę pliku przed zapisaniem?
(sprawdziłem właśnie, że program nie ostrzega przed nadpisaniem pliku - co musimy poprawić)
Proszę wysłać nowy plik jako korektę. Uzyska Pani nowy numer referencyjny i to będzie od tej pory właściwe rozliczenie.
(sprawdziłem właśnie, że program nie ostrzega przed nadpisaniem pliku - co musimy poprawić)
Proszę wysłać nowy plik jako korektę. Uzyska Pani nowy numer referencyjny i to będzie od tej pory właściwe rozliczenie.
Otwórz Asystenta /jeśli nim robiłaś/, jest zakładka "Otwórz" - kliknij obok na strzałkę.
Pokażą się ostatnie rozliczenia.
Jeśli masz tam pierwotne rozliczenie, to OK.
Jeśli nie ma - tzn. że nadpisałaś korektę na oryginale.
W takiej sytuacji musisz jeszcze raz wypełnić danymi jak pierwotne rozliczenie i wydrukować.
Pokażą się ostatnie rozliczenia.
Jeśli masz tam pierwotne rozliczenie, to OK.
Jeśli nie ma - tzn. że nadpisałaś korektę na oryginale.
W takiej sytuacji musisz jeszcze raz wypełnić danymi jak pierwotne rozliczenie i wydrukować.
Nie śpimy?
Witam p. Marcinie..!
Zawsze wstaję wcześnie....ranny ptaszek.
Ale Pan, to się chyba wcale nie kładzie spać (*_*)....
Zawsze wstaję wcześnie....ranny ptaszek.
Ale Pan, to się chyba wcale nie kładzie spać (*_*)....
Tak też myślałam że mogłam go nadpisać, choć do końca nie wierzyłam, że to możliwe technicznie w tym programie. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam.