PITy IPS
Re: PITy IPS
A jak robię:
Rozliczenie/Nowe na podstawie zeszłego roku - wybieram konkretną osobę to się nie pobiera.
Rozliczenie/Nowe na podstawie zeszłego roku - wybieram konkretną osobę to się nie pobiera.
Jak robię w ten sposób to się właśnie nie pobiera
Ale co się dzieje w tym momencie. Otwierają się puste formularze, czy nic sie nie otwiera ?
Po kolei robię w ten spoób:
Rozliczenie/Nowe na podstawie zeszłorocznego/wyszukuję daną osobę/Eksportuj do nowego 2020/Wyskakuje okienko "Twórz zeznanie z ..."/Importuj i pojawia się to co w załączniku
Rozliczenie/Nowe na podstawie zeszłorocznego/wyszukuję daną osobę/Eksportuj do nowego 2020/Wyskakuje okienko "Twórz zeznanie z ..."/Importuj i pojawia się to co w załączniku
Witam
Ja również mam sporo takich pustych pitów po zaimportowaniu. Po wejściu do starego pitu z 2019r w IPS też brak jest formularzy. Tak jakby był jakiś problem z importem pliku. Próbowałem usunąć zeznanie i jeszcze raz zaimportować ale program mimo, że wykazał daną osobę do zaimportowania to tego nie zaimportował. Tak jak wyżej napisane możliwe jest zaimportowanie zeznania po wskazaniu konkretnego pliku.
Pozdrawiam
PS
A po dzisiejszej aktualizacji program w ogóle przestał działać :)
Ja również mam sporo takich pustych pitów po zaimportowaniu. Po wejściu do starego pitu z 2019r w IPS też brak jest formularzy. Tak jakby był jakiś problem z importem pliku. Próbowałem usunąć zeznanie i jeszcze raz zaimportować ale program mimo, że wykazał daną osobę do zaimportowania to tego nie zaimportował. Tak jak wyżej napisane możliwe jest zaimportowanie zeznania po wskazaniu konkretnego pliku.
Pozdrawiam
PS
A po dzisiejszej aktualizacji program w ogóle przestał działać :)
Ja jeszcze aktualizacji nie zrobiłam :)
Boloko pisze:
> A po dzisiejszej aktualizacji program w ogóle przestał działać :)
Proszę wpisać w rejestry tę wartość:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\IPSPI\PITyIPS\Params]
"GlobalUseDirect2D"="1"
Można pobrać plik https://www.dobry.pl/pliki/PITyIPS.params.reg, który sam wpisze się rejestr.
> A po dzisiejszej aktualizacji program w ogóle przestał działać :)
Proszę wpisać w rejestry tę wartość:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\IPSPI\PITyIPS\Params]
"GlobalUseDirect2D"="1"
Można pobrać plik https://www.dobry.pl/pliki/PITyIPS.params.reg, który sam wpisze się rejestr.
Ok dodane i naprawione. Dzięki.
I pobiera już te PITY z roku ubiegłego??