Witam.
W dniu dzisiejszym nie można dokonać aktualizacji przy otwarciu programu PITY IPS. Ta sytuacja powtarza się cyklicznie co kilka dni.
To doprowadza do tego, że trzeba samemu " rzeźbić" i szukać innych serwerów, gdzie jest możliwe pobranie aktualizacji.
Delikatnie mówiąc, jest to nieprofesjonalne podejście twórców tej idei aktualizacji, robi się sztuka dla sztuki.
Aktualizacja programu PITY IPS.
Re: Aktualizacja programu PITY IPS.
Proszę napisać czym objawia się brak możliwości pobrania aktualizacji?
- Załączniki
-
- Program umożliwia pobranie także aktualizacji poprzez przeglądarkę internetową
- Schowek01.png (21.21 KiB) Przejrzano 469 razy
Witam.
Sytuacja powtarza się wtedy, gdy program bezpośrednio sam pobiera aktualizację, trwa to długo lub pojawia się komunikat:
pobieranie przerwano.
Dlatego też zmieniłem opcje pobierania:
Rozliczenia->Ustawienia programu->pobierz przez przeglądarkę ....
Sprawdzę przy następnej aktualizacji.
Sytuacja powtarza się wtedy, gdy program bezpośrednio sam pobiera aktualizację, trwa to długo lub pojawia się komunikat:
pobieranie przerwano.
Dlatego też zmieniłem opcje pobierania:
Rozliczenia->Ustawienia programu->pobierz przez przeglądarkę ....
Sprawdzę przy następnej aktualizacji.
Podejrzewam obciążenie serwera gdy wiele aktualizacji jest na raz pobieranych przez wielu użytkowników.
Jeśli i poprzez przeglądarkę będzie tak samo to proszę pobrać bezpośrednio z forum (pierwszy link na górze forum).
Link jest z innego serwera.
Na razie nie mam lepszego rozwiązania.
Jeśli i poprzez przeglądarkę będzie tak samo to proszę pobrać bezpośrednio z forum (pierwszy link na górze forum).
Link jest z innego serwera.
Na razie nie mam lepszego rozwiązania.