nowe zeznanie i wpisywanie za każdym razem danych
nowe zeznanie i wpisywanie za każdym razem danych
typu: kraj, województwo, powiat, itd PANIE MARCINIE TO JEST TRAGICZNE KIEDY BĘDZIE STARA WERSJA BEZ OBSŁUGI BAZY??? absolutnie nie jest to lepsze od poprzednich intuicyjnych programów. jesteśmy z Państwem już tak długo ja rozumiem że programowo jest dla was prościej. Ale to my mamy po 3000 pitów to jest nie do ogarnięcia.
Re: nowe zeznanie i wpisywanie za każdym razem danych
Myślę, że chodziło bardziej o to, że gdy tworzymy PIT jako nowy (bez importu w jakikolwiek sposób) to uzupełniając pola urząd skarbowy, województwo, powiat, ulica musimy to pisać za każdy razem w całości. W poprzednich wersjach po wpisaniu jednej literki (jeśli wcześniej dane pole było już uzupełnione) program sugerował wybór na podstawie wcześniejszych zapisów. Chociaż PIT-28 chyba już tak właśnie działa ale pewny nie jestem...
Re: nowe zeznanie i wpisywanie za każdym razem danych
Auto-podpowiedzi także są, tylko nie pobiera słownika ze starych PIT-ów.
No i jest także to, że dane podatnika zapisują się automatyczne i można utworzyć nowe zeznanie wybierając uprzednio podatnika - dane wpiszą się same.
No i jest także to, że dane podatnika zapisują się automatyczne i można utworzyć nowe zeznanie wybierając uprzednio podatnika - dane wpiszą się same.