Witam,
posiadam PIT-11 w którym są tylko dochody zwolnione od podatku i składki na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne, do tego mam jeszcze lohnsteuerbescheinigund za 2018, nie mam żadnych innych PITów, mam rozumieć ze biorę pod uwagę tylko PIT-11 I wykazuje to na PIT-36 + ZG.
Z góry dziękuję.
pit 11 i niemcy
Re: pit 11 i niemcy
...mam rozumieć ze biorę pod uwagę tylko PIT-11 I wykazuje to na PIT-36 + ZG. - tak.
Jeśli Lohnsteuerbescheinigung dotyczy tych samych dochodów = nie bierzesz go pod uwagę.
Jeśli Lohnsteuerbescheinigung dotyczy tych samych dochodów = nie bierzesz go pod uwagę.
-
Re: pit 11 i niemcy
Witam
Pilnie potrzebuje pomocy.
Potrzebuje rozliczyć dochód zagraniczny Niemcy na rewerbie na PIT 36 plus załącznik zg. Rozpocząłem w zeszłym roku ale nie pamiętam już, wiem że średni kurs trzeba przeliczyć.
Podam dane.
Dochód w euro 20.240,37 euro. I Polski PIT 11 umorzenie wierzytelności kwota 978.01 zł.
Bardzo proszę o pomoc.
Pilnie potrzebuje pomocy.
Potrzebuje rozliczyć dochód zagraniczny Niemcy na rewerbie na PIT 36 plus załącznik zg. Rozpocząłem w zeszłym roku ale nie pamiętam już, wiem że średni kurs trzeba przeliczyć.
Podam dane.
Dochód w euro 20.240,37 euro. I Polski PIT 11 umorzenie wierzytelności kwota 978.01 zł.
Bardzo proszę o pomoc.