Witam!
PIT-37 dokument papierowy złożony poprawnie (status 200) do zwrotu 68 zł a na stronie MF wyświetla się na czerwono kwota do zapłaty NaN zł, czy coś jest nie tak?
PIT-37 Dokument Papierowy
Re: PIT-37 Dokument Papierowy
Proszę podać kwoty do rozliczenia, może miałeś jakieś odliczenia których na MF nie uwzględniono..... -
...PIT-37 dokument papierowy złożony poprawnie (status 200) - dokument PAPIEROWY nie ma statusu 200,
jeżeli już to złożony ELEKTRONICZNIE ....:)
Tak, żeby być precyzyjnym.....
...PIT-37 dokument papierowy złożony poprawnie (status 200) - dokument PAPIEROWY nie ma statusu 200,
jeżeli już to złożony ELEKTRONICZNIE ....:)
Tak, żeby być precyzyjnym.....
Witam !
Dzięki za szybką odpowiedz, mam jeszcze dodatkowe pytanie, na stronie MF – złożone dokumenty jest tylko to
Twój e-PIT-37 za rok 2018
data złożenia:
15.02.2019 00:00:00
numer referencyjny:
DOKUMENT PAPIEROWY
status:
PIT poprawnie złożony (status 200)
Kwota do zapłaty:
NaN zł
Pobrałem jeszcze ze strony MF, PIT-37 jest w nim tylko pesel, Nr dokumentu DOKUMENT PAPIEROWY i
DANE IDENTYFIKACYJNE I AKTUALNY ADRES ZAMIESZKANIA, brak przychodu, podatku, sk. Zdr. żadnych liczb, a w PIT- 0 jest wszystko Ok, czy będę musiał robić korektę?
Pozdrawiam,
Dzięki za szybką odpowiedz, mam jeszcze dodatkowe pytanie, na stronie MF – złożone dokumenty jest tylko to
Twój e-PIT-37 za rok 2018
data złożenia:
15.02.2019 00:00:00
numer referencyjny:
DOKUMENT PAPIEROWY
status:
PIT poprawnie złożony (status 200)
Kwota do zapłaty:
NaN zł
Pobrałem jeszcze ze strony MF, PIT-37 jest w nim tylko pesel, Nr dokumentu DOKUMENT PAPIEROWY i
DANE IDENTYFIKACYJNE I AKTUALNY ADRES ZAMIESZKANIA, brak przychodu, podatku, sk. Zdr. żadnych liczb, a w PIT- 0 jest wszystko Ok, czy będę musiał robić korektę?
Pozdrawiam,
Przyznam, że nie bardzo "łapię"...czy złożyłeś rozliczenie elektronicznie i później sprawdzałeś na MF Twój e-pit.
Jeśli złożyłeś elektronicznie prawidłowo - powinno wszystko być OK.
Może opisz krok po kroku.......
Jeśli złożyłeś elektronicznie prawidłowo - powinno wszystko być OK.
Może opisz krok po kroku.......
Może inaczej:
JAK, 'marek4', składałeś w Urzędzie/do Urzędu ów formularz PIT-37: PAPIEROWO (tzn. osobiście w Urzędzie, listownie np. Pocztą Polską) czy ELEKTRONICZNIE (tzn. przez jakiś program, portal Twój e-PIT, lub coś jeszcze innego) ??
Czarek
JAK, 'marek4', składałeś w Urzędzie/do Urzędu ów formularz PIT-37: PAPIEROWO (tzn. osobiście w Urzędzie, listownie np. Pocztą Polską) czy ELEKTRONICZNIE (tzn. przez jakiś program, portal Twój e-PIT, lub coś jeszcze innego) ??
Czarek
Dzięki za odpowiedz, formularz PIT-37/O składałem w Urzędzie osobiście papierowo,
ale na Stonie MF był błąd chodziło o to, ze w PIT- 0 nie wpisałem ulgi na samochód a ulga była odpisywana przez ostatnie kilka lat, zrobiłem korektę jest wszystko Ok.!
Pozdrawiam,
ale na Stonie MF był błąd chodziło o to, ze w PIT- 0 nie wpisałem ulgi na samochód a ulga była odpisywana przez ostatnie kilka lat, zrobiłem korektę jest wszystko Ok.!
Pozdrawiam,
Po złożeniu PIT-u w formie PAPIEROWEJ może upłynąć trochę czasu, zanim wszystkie dane pojawią się na portalu 'Twój e-PIT' - tak myślę.
Czarek
Czarek