odliczenie internetu
odliczenie internetu
Witam czy Ojciec może odliczyć internet LTE, który jest w abonamencie telefonu t-mobile a, z którego korzysta w domu ?
Płaci 80 zł za abonament w tym ma internet i kartę ,którą ma w modemie LTE huaweii w domu.
Pozdrawiam Dawid
Płaci 80 zł za abonament w tym ma internet i kartę ,którą ma w modemie LTE huaweii w domu.
Pozdrawiam Dawid
Re: odliczenie internetu
Abonament za wszystko to 80 zł, a ile w tym kosztuje internet ?
Ciężko stwierdzić jakie koszty w abonamencie za telefon są za sam Internet .
Może ma rachunek szczegółowy i jest wyszczególnione ile płaci za internet. Odliczyć można niestety tylko opłaty za samo użytkowanie internetu.
niestety nie ma takiego w jego fakturze podziału kosztów na internet i usługi telekomunikacyjne, co zrobić trudno, chyba ze komuś cos przyjdzie do głowy proszę pisać może jest na to sposób.
Dziękuje za pomoc
Dziękuje za pomoc
Pozwolę się podpiąć pod temat i zapytam: jeśli podatnik korzystał z ulgi Internetowej w rozliczeniu za 2014 i 2015 rok to czy może w tym roku, a raczej za 2018 (i przyszłym również) także skorzystać z tej ulgi?
Czy jest to po prostu "jednorazowa" ulga dwuletnia?
Czy jest to po prostu "jednorazowa" ulga dwuletnia?
"Czy jest to po prostu "jednorazowa" ulga dwuletnia?"
Sam sobie odpowiedziałeś.
Sam sobie odpowiedziałeś.
snykwa pisze:
> "Czy jest to po prostu "jednorazowa" ulga dwuletnia?"
> Sam sobie odpowiedziałeś.
To było pytanie ;) ale OK mam potwierdzenie mojego rozumowania, wielkie dzięki ;)
> "Czy jest to po prostu "jednorazowa" ulga dwuletnia?"
> Sam sobie odpowiedziałeś.
To było pytanie ;) ale OK mam potwierdzenie mojego rozumowania, wielkie dzięki ;)