Licencja
Licencja
Po ostatniej aktualizacji (1.2018.4.3 z 13.02.2019) pojawił się komunikat "ten program nie posiada licencji na użytkowanie", no jak, skoro pkt. 1 Warunków użytkowania stwierdza, że: "Licencja na używanie programu jest bezpłatna dla osób rozliczających własne zeznania lub dla osób bezinteresownie pomagających w rozliczeniach innym podatnikom."
Czyli mam, czy nie mam licencji, skoro używam programu "dla siebie"?
Czyli mam, czy nie mam licencji, skoro używam programu "dla siebie"?
Re: Licencja
Ile zeznań jest wypełnionych i zapisanych?
Rzeczywiście w komunikacie zabrakło : "na wypełnianie odpłatne".
To jest przypomnienie dla biur rachunkowych, które czasami używają program i "zapominają" o zakupie licencji.
Proszę używać program nadal i ignorować ten komunikat.
To jest przypomnienie dla biur rachunkowych, które czasami używają program i "zapominają" o zakupie licencji.
Proszę używać program nadal i ignorować ten komunikat.
też mnie to zdziwiło już myślałem że dla "zwykłych zjadaczy PITów" znika świetna pomoc... ciekawe ile Ci pozostali muszą zapłacić o ile to nie tajemnica
Wg mnie dobrym zwyczajem jest, że rozliczając rodzinę i znajomych grzecznościowo, wypada dla OPP "NASZA SZKOŁA"
poczynić przekazanie 1% .
Jest oficjalny cennik na stronie IPS...
poczynić przekazanie 1% .
Jest oficjalny cennik na stronie IPS...
przemoc84 pisze:
>...ciekawe ile Ci pozostali muszą zapłacić
> o ile to nie tajemnica
Dzięki nim program może istnieć.
>...ciekawe ile Ci pozostali muszą zapłacić
> o ile to nie tajemnica
Dzięki nim program może istnieć.
Coś jest na rzeczy - przedłużenie licencji zakupiłem i zarejestrowałem w programie 03.01 (słownie : trzeciego stycznia) bieżącego roku.
Po którejś z dwóch ostatnich aktualizacji program "zapomniał" licencji i przypominał o jej braku.
Po wprowadzeniu numeru na nowo sytuacja wróciła do normy.
Po którejś z dwóch ostatnich aktualizacji program "zapomniał" licencji i przypominał o jej braku.
Po wprowadzeniu numeru na nowo sytuacja wróciła do normy.
Nie było zmiany konta użytkownika w Windows?