Dziękuję!
Re: Dziękuję!
A my dziękujemy za najlepszy program. I słowa z innego forum " I szacun dla p.Marcina".
Więcej chyba nie muszę pisać.
Więcej chyba nie muszę pisać.
Dziękuję za wiele lat programu PIT-y. Początkowo miałem problem z drukowaniem dwustronnym. Ale ogarnąłem. Rozliczałem znajomej chorej na SM - nie chodzi, ma problemy z mówieniem. W jej pitach odliczanie za leki i koszt opiekunki. Wszystko poszło gładko. Odnośniki do okienek super, kierują do odpowiednich przepisów. Rozliczam też córce i zięciowi. Mieszkają dość daleko i pracują w korporacjach (od ranna do wieczora). Nie mają głowy do skarbówki. Wysyłam jako e-deklaracje. Do nich kopia e-mailem. Choć tyle pomogę dzieciom. A mam już 70-tkę na karku i to ogarniam. Super Program i chwała jego twórcom !!!
Ja również dziękuję bardzo za super program i pomoc !
Pozdrawiam serdecznie do następnego.... pitowania :) :) :)
Pozdrawiam serdecznie do następnego.... pitowania :) :) :)
Snykwa pisze --> I słowa z innego forum " I szacun dla p.Marcina"- czytałem to i bardzo mnie cieszy, że mogę używać takiego bardzo dobrego i funkcjonalnego programu.
Podziękowania wszystkim pytającym i odpowiadającym za miłe chwile na tym forum.
Do następnego Asystowania przy pitowaniu - bo będzie nowy program "Asystent PIT 2016".
Podziękowania wszystkim pytającym i odpowiadającym za miłe chwile na tym forum.
Do następnego Asystowania przy pitowaniu - bo będzie nowy program "Asystent PIT 2016".
Podpinam się pod słowa poprzedników - szacun!
Re: Druk do pobrania 2015
bardzo proszę o podanie linka do druków do pobrania PIT 2015, muszę zrobić korektę. Z góry dziękuję