Witam Wszystkich,
Parę dni temu wyslalem PIT-a do US internetem, ale dopiero dziś chciałbym wydrukować potwierdzenie
(miałem nieczynną drukarkę) nie wiem czy można po kilku dniach ?
Proszę o pomoc i dziękuję z gory
Dariuch
Jak wydrukować?
Re: Jak wydrukować?
W menu Plik-Wyślij-Zeznania od urzędu będziesz miał identyfikator, wciskasz "Wydrukuj UPO" i wklejasz ze schowka (ctrl+v) ten numer,potem pobierz UPO nasępnie wyświetl UPO i drukujesz ;) ;)
witam , też już wysłałam elektronicznie pit-a do urzędu , tylko mój urząd go dostanie na pewno ,jeśli mi pisało ,że do ministerstwa finansów poszło??? Potwierdzenie mam zapisane na komputerze , muszę go wydrukować ,i gdzieś z nim iść , czy może sobie spokojnie "siedzieć " na komputerze???
Ps. rozliczam się pierwszy raz i nic nie wiem ;)
Ps. rozliczam się pierwszy raz i nic nie wiem ;)
Proponuję wydrukować, razem z kopią zeznania i trzymać w bezpiecznym miejscu.
Chodzić z tym do US, albo gdzieś indziej, nie trzeba.
Chodzić z tym do US, albo gdzieś indziej, nie trzeba.
Witam, również mam problem z drukowaniem. PITO drukuje się bez problemów, natomiast jak chcę wydrukować PIT37 to drukuje się tylko pusty formularz bez danych a po jakiś 2-3 sec. pojawia się komunikat: "Invalid floating point operation". Co robić? Korzystam z tego programu po raz pierwszy i nie wiem czyie jest o kwestia ustawień... (choć skoro drukuje PIT0 to sama nie wiem...) Pozdrawiam
Możesz wyeksportować do PDFa (Plik-Eksportuj-do PDF) i wydrukować z poziomu przeglądarki PDFów ;)